(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİRLİKTE PASTA KESTİLER

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ziyaret etiği huzurevi sakinlerine, hediyeler verdiği bildirildi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal ve eşi Sevim Uysal,‘18-24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla İbrahim İzmirlioğlu Huzurevi’ne gittiler.
Uysal, burada yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerinin yaşlı olmadığını, ruhlarının genç kaldığını söyledi. Onlara ‘ihtiyar’ yerine  ‘saygıdeğer büyükler’ veya ‘çınarlar’ denilmesinin daha uygun olacağını belirten Uysal, şöyle dedi:
‘Bunlar yaşlı değil, hepsi delikanlı. Ruhu genç olan ve yaşlanmayan insanlar. Huzurevinde oturan huzurlu ve huzuru seven insanlar.
Her yerde söylerim; çocuklarımızı büyüklerimiz kadar sevdiğimiz saydığımız zaman bu ülke ilerlemiş demektir. Çocuklarımızı ne kadar çok seviyorsak onların geleceklerini ne kadar çok önemsiyorsak, yaşlılık dediğimiz büyüklerimize de aynı seviyede değer vermememiz, saygı göstermemiz ve sevmemiz lazım. İşte o zaman çağdaş bir ülke oluruz.”

İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal da, Uysal çiftinin, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “biz biliyoruz ki, her zaman yanımızdasınız. Her türlü sıkıntımıza ortak oldunuz, sorunlarımızı çözdünüz. Yaşlılarımız, bizim gibi sizi de çok seviyor” dedi.
Uysal, daha sonra bir yaşlının okuduğu şiire eşlik etti, birlikte pasta kesti.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2017 16:47:50

Bu haber 1156 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.650

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
418 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri