(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MİLLETİN EFENDİSİNE GİTTİ, ‘EVET’ İSTEDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın, gittiği köylerde konuştuğu vatandaşlardan, 16 Nisan da ‘evet’ demelerini istediği bildirildi.
AK Parti Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Çakır, Kızılcapınar, Ramazanlı ve Çevlik köyleri ziyaretinde yaptığı konuşmada, ‘halk oylamasının’ tanımı yaptı, bundan sonraki 100 yılı etkileyecek bir yönetim sistemi olduğunu söyledi. Neden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni savunduklarını anlatan Çakır, şöyle dedi:
“Bugün Recep Tayyip Tayyip Erdoğan’ın her şeyi var. Başbakan da Bakanlarımız da Genel Kurmay Başkanımız da Sayın Cumhurbaşkanımızla uyum içerisinde çalışıyor. Ama yarın hakkın rahmetine kavuşursa ya da halkımız yerine başka birini getirirse her zaman böyle güçlü bir lider bulamayabiliriz. İşte bu nedenle bugünden önlem almak zorundayız.”

‘HAYIR’ DİYENLERE SESLENDİ;MİLLETLE HEMHAL OLUN”
Bu seçimin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi olmadığını öne süren Çakır, şu sözlerle konuştu:
“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni bir siyasi parti neden ret eder? Bu bir parti seçimi değil, Tayyip Beyin seçimi de değil. Burada diyoruz ki biz 2019’da yüzde 50+1 ile halkın istediği adamı getirelim, adam koalisyonlarla uğraşmasın, kimseye eğilmesin, sadece halka hesap versin, tek başına iş başına gelsin ve iş yapsın.
Hayır diyen siyasi partilere sesleniyorum; demek ki siz yüzde 50+1 oy alamayacağınıza kesin kanaat getirmişsiniz. Siz de alın. Daha iki yıl var. Gelin çalışın, milletle hemhal olun, maddi-manevi değerlerine sahip çıkın. Millete tepeden bakmayın, siz alın yüzde 51’i, siz yönetin.”

Çakır, konuşmasının ardından, Başbakan Binali Yıldırım tarafından Türkiye genelindeki 18-29 yaş arasındaki gençlere gönderilen mektuplardan bir tanesini temsili olarak Kızılcapınar’daki bir gence teslim etti.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2017 16:14:22

Bu haber 1299 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
22.03.2017 16:50:43
Sefa Yavuz diyor ki;

Nedense seçimler gelince köylü efendi oluyor. Seçimler geçince saldım çayıra mevlam kayıra




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.096.980

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
214 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
548 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri