(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜNİVERSİTELİLER, UYSAL’I DİNLEDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, genç kesime olan güvenin, 15 Temmuz’dan sonra arttığını bildirdi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Denizcilik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile buluştu. Uysal, burada yaptığı konuşmada, ‘gelecek’ demenin ‘gençler’ demek olduğunu söyledi.
Gençlere olan güveninin 15 Temmuz darbe girişimi sürecinden sonra daha çok arttığını belirten Uysal, şöyle dedi:

SUYA, PARA VERMEYECEKLER
“Ereğli’nin altyapısı yüzde 90’ı bitirildi. Devlet-Belediye işbirliği ile elektrik kesintilerinin yaşanmaması için ilçemizdeki enerji hatları yeraltına alındı. Doğalgaz ana hatları yetmiyordu yenilendi. Kepez’den Gülüç’e kadar olan yol yeniden yapıldı. Öğrencinin harçlığı hazır suya gidiyordu. Bu yaz, evinizdeki, okulunuzdaki musluklarınızdan Kızılcapınar Barajı’nın suyunu arıtılmış ve memba suyu kalitesinde içeceksiniz.
İlçemizdeki sel felaketleri yaşanıyordu. Çarşı içini sel basıyordu. Mahallelerde insanların perişanlığını gördünüz. Felaketlerden ders çıkarttık, DSİ ile işbirliğine giderek ilçemizdeki tüm dereleri ıslahını başlattık. Çocuk Dünyası, Gençlik ve Spor Parkı gibi projeler başladı, yaza hepsi bitmiş olacak. Yüzme Havuzu, yeni bir AKM gibi projelerde hazırlanıyor. Sizin istedikleriniz yapılmayacak şeyler değil.”
İlçedeki birçok projenin 3 yıl içinde bitirilerek hayata geçeceğini de anlatan Başkan Uysal, öğrencilerin festival ve konser gibi taleplerinin de Kent Meydanı Projesi’nin bitirilmesiyle birlikte büyük bir festivale dönüşebileceğine vurgu yaparken, öğrencilerin ulaşım, kent kart, bankamatik, okulun çevre düzenlemesi, yeni yaşam alanlarının donatılması gibi konularda da taleplerinin yapılacağını belirtti.
MYO Müdürü Aysel Memiş, bir öğrencinin yaptığı tabloyu Uysal’a hediye etti.




Bu sayfayı yazdır

10.03.2017 10:24:06

Bu haber 1083 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.587

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri