(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADINLAR, KADINLARI UNUTMADI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz İlk Okulu Aile Birliği’nce, “8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü” dolayısıyla etkinlik düzenlendiği bildirildi.

Okul Aile Birliği Başkanı Nezihe İrem Şahin, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, kadınlar için büyük anlamı olan 8 Mart öncesi, Erdemir Mühendisler Derneği Lokali’nde böyle bir etkinlik düzenlemeyi uygun gördüklerini söyledi.

Etkinliklerine, velilerin yanı sıra, okul çevresinde ikamet eden kadınların da katılarak destek verdiğini belirten Şahin, “Dünya kadınları olduğu gibi ülkemizdeki çalışan kadınların günü olan 8 Mart’ı, birkaç gün önceden kutlamayı uygun gördük. Bu kapsamda, velilerimizin yanı sıra okul çevresinde ikamet eden kadınların da katılması son derece güzel oldu. Sevgili Neray’ın sahne aldığı etkinliğimiz son derece güzel gerçekleşti. Destek olan velilerimiz ile davetlilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Şahin’in, okul aile birliği üyeleriyle ve öğretmenlerle birlikte günün anısına pasta kestiği etkinlikte, davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağlayan Neray’a çiçek takdim edildi.




Bu sayfayı yazdır

5.03.2017 21:55:24

Bu haber 4499 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.038.229

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri