(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘ÜSTÜN NESİL’ TANITILDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldede 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında faaliyete geçecek Üstün Nesil Koleji’nin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Beldede bulunan Ereğli Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı söylendi.
Üstün Nesil Koleji Kurucusu Evren Okuşluğ, burada yaptığı konuşmada, veli ve öğretmen gibi düşünerek çocukların eğitim hayatlarında ön plana çıkacak her türlü sorunu önemsediğini söyledi.
Çocuklar için kaliteli bir eğitim vermenin öncelik olduğuna dikkat çeken Okuşluğ, şöyle dedi:

SÖZ VERİYORUZ
“Önemli olan, kaliteli bir eğitimin nasıl ve hangi şartlarda alınacağının saptanmasıdır. Üstün Nesil Koleji olarak bu sorunları tamamen tanıyan ve ona göre önlemlerini önceden almayı bilen ve uygulama noktasında gerçekten de ehil ve marifetli tam donanımlı bir akademik kadroya sahibiz. Bunu bana burada söyletme cesaretini veren kıymetli eğitim kadromuza şükranlarımı sunuyorum.
Biliyorum ki herkesin çocuğu kendisine özel ve en kıymetlisidir. Bunun bilincinde olan eğitim kadromuz ve eğitim sistemimiz ile çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak bir eğitim yuvası hazırlamaya ve devamlılığını sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimize huzurlarınızda söz veriyoruz.

“VATANINI BİLEN, MİLLETİNE SAHİP ÇIKAN, DEVLETİNİN
MENFAATLERİNİ ÖN PLANDA TUTAN…”
Yetiştirecekleri öğrenci profilini de aktaran Okuşluğ, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
“Tabi ki eğitimin temelinde akademik unsurlardan daha önce gelen başka unsurlar da vardır. Bunun için Üstün Nesil Koleji olarak önceliğimiz ahlaklı, milli ve manevi değerlerinin bilincinde olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği o muhasır medeniyetler seviyesine çıkmayı hedefine oturtan, aldığı eğitimin bunun için en önemli araç olduğunu bilen, yeniliğe her saniye açık ve en önemlisi kendisini tanıyan bir neslin yetişmesinde katkımız olacağı için şimdiden çok umutlu ve heyecanlıyız.
Üstün Nesil Koleji olarak çocuklarımızın temel özellikleri arasında kısaca özetleyecek olursam; vatanını bilen, milletine sahip çıkan, devletinin menfaatlerini ön planda tutan, bayrağını şerefle her alanda göklere çıkaran, bir ayağı merkezde bir ayağı dünyanın her yerinde olmasını hedefleyen bir nesil anlayışının geliştirilmesi öncelikli gayemiz olacaktır.”

‘GELECEK BENİM’ DİYEN ÜSTÜN BİR NESİL İÇİN
Üstün Nesil Koleji Kurucu Müdürü Nilüfer Bostan Okuşluğ ise, konuşmasında, yenilikçi bir eğitimin her öğrencinin hakkı olduğunu savundu. ‘Gelecek benim’ diyen üstün bir nesil yetiştireceğine söz veren Okuşluğu, şu ifadeleri kullandı:
“Kurumumuz anasınıfı, ilkokul, ortaokul kademelerinde eğitim verilecektir. Eğitim her bireyin yaşantısını şekillendiren ana unsurlardan biridir. Doğru gerçek ihtiyaçlara cevap veren,bilişsel,akademik,modern ve yenilikçi bir eğitim, her öğrencinin hakkıdır. İşte bu özelliklere göre eğitim modelimiz farkındalığını ortaya çıkarmak üzere kurulmuştur.
Bizler Üstün Nesil Koleji olarak her öğrencinin belirli alanlarda daha etkin bir zekaya sahip olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimizin yatkın ve yetenekli oldukları alanları erken yaşta tespit edip, programlarını bu özelliklerine göre düzenleyeceğiz. Böylece öğrencilerimizin üstün oldukları alanda uzmanlaşarak, hayatlarında istedikleri ve başarılı oldukları meslekleri sağlayacağız.
Bir anne, bir veli ve aynı zaman da bir öğretmen olarak bir velinin özel bir okuldan neler talep edebileceğini çok iyi biliyorum. Üstün Nesil Koleji olarak eğitim sistemimizi bu talepleri dikkate alarak şekillendirdik.
Tecrübeli, alanında uzman, dinamik eğitim kadromuzla beraber özgür ruhlu öğrenciler yetiştireceğiz. Sosyal gelişimini tamamlamış, en az iki yabancı dili ana dili gibi konuşan, iyi olduğu alanda en iyi olmayı hedefleyen, doğru sorular sorabilen ve gelecek benim diyen üstün bir nesil yetiştireceğime söz veriyorum.”

“İNANCIMIZ TAM”
Okuldan mezun olan öğrencilerin, uluslararası geçerli bir yabancı dil sertifikasına sahip olacaklarını anlatan Okuşluğ, şunları kaydetti:
“Türkiye’de yabancı dil eğitimi müzminleşmiş bir sorundur. İngilizceyi farklı eğitim metodumuz ile ilkokul son sınıfa kadar öğreteceğimizi taahhüt ediyoruz. Buna ek olarak uluslararası akredite kurumu olan ‘CIS’ ile mutabakata varılmıştır. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz, uluslararası geçerli bir yabancı dil sertifikası sahip olma ayrıcalığını yaşayacaklar ve uluslararası düzeyde İngilizce seviyesine ulaşmış olacaklardır.
20 yıllık eğitim sektörü tecrübemle bugüne kadar eğitim hayatına dokunduğum binlerce öğrencim oldu. Dolayısıyla eğitim olgusunun başarıya ulaşması için gerçekten gönül vermenin en önemli, etken olduğunu defalarca gözlemledim. Buradan hareketle ticari beklentilerimizi en aza indirgeyerek daha idealist bir yaklaşımla yola çıktığımızı ifade etmek isterim.
Üstün Nesil Koleji Kurucu Müdürü olarak en büyük amacım; idealist, eğitim gönüllüsü, ekonomik olarak her zaman velisinin yanında olan, üstün başarıyı hedefleyen bir eğitim kurumu olduğumuzu zihinlerinize kazımaktır.
Üstün Nesil Koleji olarak Ereğli’mizde az mevcutlu sınıflarda, özel bir eğitim ile farklı bir kan olacağımıza inancımız tam. 
Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermeye talibiz.”

DEMİRTAŞ: GURUR DUYDUM
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, konuşmasında, okulun beldede açılmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“Üstün Nesil Koleji’nin beldemde açılmasından dolayı son derece gururluyuz. Değerli yönetim kurulu üyelerinin gözlerinden aldığım ışıktan, göstermiş oldukları hedeflerden dolayı, bu ülkeye ve vatana değer veren bireyler yetiştireceklerini anlıyorum. Yarının cumhurbaşkanı, başbakanı, vekili, bakanı, işçisi ve öğretmeni bu sıralardan geçecektir. Eğitim bilgisini, çocuklardan esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Batı Karadeniz’in parlayan yıldızı haline gelen Gülüç Belediyesi’ne, Üstün Nesil Koleji’nin yapmış olduğu yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Tanıtım toplantısında, kuruma danışmanlık hizmeti veren Üstün Zekalılar Enstitüsü Başkanvekili Mehmet Erdem de, yaptığı 20 dakikalık sunumda, faaliyetlerden bahsetti.
Toplantı, Nisan’ın ilk haftası gerçekleştirilecek okula kabul sınavına kayıtların yapılması ile son buldu.
Toplantıya AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

4.03.2017 17:18:53

Bu haber 5016 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.026.487

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri