(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU “İLK”İ YAŞADILAR!

EREĞLİ

Zonguldak Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) üyelerinin, ürünlerini APİMONDİA Kongresi’nde sergileyebilecekleri bildirildi.
ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney, Hakimiyet’e yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği’nin İstanbul Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi’nde düzenlediği “Bal ve Bal Ürünleri Fuarı”nda ZAYBİR markasının en iyi şekilde tanıtıldığını belirtti.
Üyelerinin, ZAYBİR tesislerinde dolumlarını gerçekleştirdikleri ürünlerini fuarda ücretsiz olarak sergileyebildiklerini belirten Güney, şunları kaydetti:
“Fuarın açılışını gerçekleştiren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Özcan ile Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin de standımızı ziyaret ederek bizi onurlandırdılar. Bu ilki yaşayan birliğimiz 29 Eyük - 4 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak olan APİMONDİA Kongresi’nde daha büyük bir katılımla ve tüm üyelerimizin iştiraki ile Dünya piyasasında görücüye çıkarak yeni bir gururu tüm Zonguldaklılar olarak yaşayacağız.
Çalışmalarımızda her zaman desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz Ali Kaban’a, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik’e, Bu fuara üyelerimizi taşımak için ücretsiz olarak araç tahsis eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a, İl genel Meclisi ve İl Özel idaresine tüm arıcılarımız adına ayrıca teşekkür ediyoruz. Ayrıca, fuarda bizi yalnız bırakmayan İstanbul'da bulunan Zonguldaklılar Derneği yönetim ve üyelerine, Zonguldaklı İş Adamları Derneği yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyor, bu tür organizasyonlar İlimiz arıcısının ufkunu açarak daha kaliteli ve daha çok üretim sağlamasına vesile olacağı için yönetim kurulu olarak herkesten desteklerini bekliyoruz. Gelecek dönem fuarlarına tüm ilçe belediyelerinin aynı duyarlılığı göstererek ilçe arıcılarına yeterince araç tahsis etmelerini bekliyoruz arzu ediyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

26.02.2017 14:27:28

Bu haber 2343 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 34 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.781

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri