(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEZEL’DEN TEŞEKKÜR YAZISI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, S.S. Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel, teşekkür ettiğini bildirdi.
Tezel, yazılı açıklamasında, geçten hafta sonu gerçekleşen Genel Kurul’un, ilçeye hayırlı olmasını dilediğini belirtti. Kurula katılanlara ise teşekkür ettiğini ifade eden Tezel, şöyle dedi:
“Mali Genel Kurulumuzun değerli ortakları (üyeleri) katılımı ile esnaflarımızın,  kentimizin sorunlarının görüşüldüğü ve mali bilgilerin sunulduğu yoğun bir katılım ile kentimize yakışan bir Genel Kurul icra edilmiştir. Görev yaptığımız süre içerisinde ekonomik ve sosyal anlamda sürdürdüğümüz çalışmaları en ince detayı ile ortaklarımız ve misafirlerimize aktardık.
Geçtiğimiz yıl 1100 aktif ortağımıza 21 milyon 300 bin lira hazine destekli  işletme, 132 esnafımıza,  ‘can suyu’ projesi kapsamında 3 milyon 398 bir lira faizsiz kredi verilmesini sağlayan kooperatifimiz , temerrrüte düşmüş 147 esnafımızın borçlarını yeniden yapılandırarak 1 milyon 203 bin lira gecikme faizi silinmiştir.
Vadeli mevduatı 1 milyon 6 bin lira bloke, risk , güçlendirme fonu hesabında nakit 1 milyon 577 bin lira, esnaflarımızın üzerinde 2 milyon 200 bin lira kredi alacağı olan kooperatifimizin mali genel kurulunu örnek gösterilecek bir birliktelik ile tamamladık.
Genel kurulumuzu şahsen katılımı ile onurlandıran Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Şerafettin Turpçu, Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, esnaf  odalarının başkan ve yöneticileri, şehir dışından katılarak onurlandıran  oda ve kooperatif  başkanları, mazeretleri dolayısıyla katılamayıp telgraf, telefonla bize ulaşan, çiçek  göndererek onurlandıran esnaflarımız, misafirlerimiz ve  basınımızın güzide mensuplarına; temsil ettiğim kurumum, şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür eder Genel Kurulumuzun tüm esnaflarımıza , kentimize , bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."




Bu sayfayı yazdır

23.02.2017 09:56:49

Bu haber 1312 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.091.511

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
200 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
544 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1466 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri