(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADIN AĞIRLIKLI...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Mali Genel Kurulu yapıldı.
Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda, 32. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifler Birliği Başkanı Mehmet Azman’ın Divan Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde Zonguldak bölgesine yapılan çalışmalardan bahsederken, iş dünyasına yönelik hizmetleri anlattı.
Çaturoğlu, dünyada 2008’de yaşanan ekonomik krizin hala aşılamadığından bahsederken, Ereğli-Zonguldak ve Ereğli-Devrek karayollarına yönelik eleştirileri de “çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah bu yollar 2018’in ortalarında tamamlanacak ve bu aşk bitecek, yeni aşklar arayacağız” dedi.

TURPCU: ZONGULDAK SAHİPSİZ KALDI
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, AK Parti Hükümeti’nin 15 yıllık iktidarı döneminde, özellikle yapılan özelleştirmeler sayesinde de bol para ile ekonomiyi yürüttüğüne dikkat çekerken, buna karşılık ise 400 milyar lira borçlandığını hatırlattı.
Turpcu, hükümetin bazı hizmetlerde de bulunduğunu ifade ederken, “ne yazık ki Zonguldak bu hizmetlerden hiçbir şey alamadı. Hatta daha da fazlasını verdi” şeklinde konuştu.

DEMİRTAŞ: ÜNİVERSİTE-TURİZM-SANAYİ
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş da, ilçe ekonomisinin canlandırılması gerektiğinden bahsettiği konuşmasında, ilçedeki üniversite öğrenci sayısının arttırılması, sanayisinin geliştirilmesi ve turizm kenti olması yönünde çalışmalar yapılmasına vurgu yaptı.
İlçede üniversitekampüsü kurulması çalışmalarını olumlu bulan Demirtaş, bu konuda katkısı bulunanlara da teşekkür etti.

COŞKUN: KREDİLER HERKESE VERİLEBİLMELİ
Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ise hükümetin esnafa sağladığı faizsiz kredilerden Zonguldak’ın yeterince yararlanamadığının altını çizerken, “bu konuyu Sayın Başbakanımız ile görüştük. Geçtiğimiz yıl müracaat enlerin haklı saklı kalmak üzere 20 Şubat’a kadar yapılacak müracaatlar da kabul edilecek ve 27 Şubat itibarıyla mesajlar çekilmeye başlanacak” diye konuştu.

TEZEL, FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Yaklaşık 4 yıl önce göreve geldiklerini hatırlatarak, “bize verdiğiniz güven ve göreve layık olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl esnafımıza 21 milyon 300 bin lira Hazine destekli kredi verilmesini sağladık. Hükümet ile uyum içinde geliştirilmesi neticesinde Halk Bankası’ndan temin edilen kredilerin faizlerinin yüzde 4-5 olarak gerçekleştirildi. Bu da esnafımıza uygun kredi olduğu için büyük avantaj sağlıyor. Yönetim olarak, siz üyelerimizin verdiği yetki dahilinde size yardımcı olma gayreti içerisindeyiz” dedi.
Halk Bankası Ticari Portvföy Yetkilisi Alparslan Başol da, kooperatif vasıtasıyla esnafa sağlanan kredilerden bahsetti.

Kadın üyelerin katılımının yüksek olduğu gözlenen genel kurulda, Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin yıllık Mali Bilançosu, üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Salonda üyelere yiyecek ve içecek ikramında bulunan Kooperatif Yönetimi, daha sonra ise Nazar Kebap Salonu’nda öğle yemeği ikramında bulundu.

Genel Kurulu, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Karadeniz Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, bazı çevre kooperatif başkanları da izledi.




Bu sayfayı yazdır

19.02.2017 21:10:56

Bu haber 2706 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.108.384

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
228 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri