(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UTKU’DA SEÇMELER YAPILDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Utku Koleji Eğitim Kurumları'nda, okul yüzme takımı için seçmeler gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, Utku Koleji Eğitim Kurumları bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmete giren Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ndeki kapalı yüzme havuzunun kullanıma açılmasının ardından bugün okul yüzme takımı için seçmeler yapıldı.
Okul öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen seçmelerde sporcular yaş guruplarına göre değerlendirildiler. 2007-2006 doğumlular ve 2005-2004 doğumlular olarak iki grup halinde yapılan seçmelerin sonucunda her yaş grubundan 6 kız, 6 erkek sporcunun seçileceği öğrenildi.

"UTKU KOLEJİ'NİN FARKINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK"
Utku Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, seçmeler sırasında gazetecilere yaptığı konuşmada, yüzme sporuna önem verdiklerini ifade ederek, "Utku Koleji olarak böyle bir ilke imza attığımız için çok mutluyum. Buradan Türkiye çapında yüzücüler çıkaracağız. Utku Koleji'nin farkını bir kere daha göstermiş olduk" dedi.
Anasınıfı-İlkokul Müdür Yardımcısı Güvenç Özvere ise okul bünyesinde kapalı yüzme havuzunun faaliyete girmesiyle birlikte yönetim olarak yüzme takımı kurma planlamasını yaptıklarını anlatarak şöyle dedi:
“Bugün de yüzme takımımıza bu seçmeleri gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz gerçekten çok yoğun katılım gösterdiler. Bugün yaş gruplarına göre, kız ve erkek takımlarımızı oluşturacağız. Seçilen öğrencilerimiz ile de önümüzdeki yıllarda Türkiye Şampiyonaları'na katılacağız. Utku Koleji öğrencilerinin ilçemizin ve okulumuzun adını tüm Türkiye'ye duyuracaklarına olan inancımız tam."
Öte yandan lise grupları için seçmelerin ise 4 Mart 2017 tarihinde yapılacağı öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

18.02.2017 17:23:33

Bu haber 3274 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.112.542

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
231 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri