(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ'Yi TANITACAKSINIZ...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı, Türkiye Bilardo Şampiyonası’na katılacak sporcuların ziyaret ettiği bildirildi.
Uysal, makamında kabul ettiği sporculara hitaben yaptığı konuşmada, Ereğli’nin her açıdan daha fazla tanıtılmasına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

EREĞLİ’Yİ TANITACAKSINIZ
Bilardonun Ereğli’de köklü geçmişe sahip olduğunu bildiğini belirten Uysal, şunları kaydetti:
“Aranızda çok iye oyun ortaya koyabilen ve ulusal başarılı bulunan sporcularımız var. Arkadan da yeni yeteneklerin yetiştiğini biliyorum, Ben de zaman zaman etkinliklerinize katılıyorum. Bu yıl Zonguldak İl Şampiyonluğunun ilçemizde düzenlenmesi de güzel bir gelişme. Yine ilçemizden 11 sporcunun, Antalya’da yapılacak 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonası 1 Etap müsabakalarına katılıyor olmasını önemsiyorum. Zira, elde edeceğiniz başarıların yanı sıra kuracağınız dostluklarla, Ereğli’mizi daha da iyi anlatma imkanı bulacaksınız. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum.”

BAŞKAN’ ATEŞEKKÜR ETTİLER
Aynı zamanda 3 Bant Bilardo Milli Takım Antrenörü Deniz Yücesan da, Antalya’daki şampiyonanın 22 Şubat’ta başlayacağını hatırlatırken, “arkadaşlarımızla katılacağımız turnuva öncesi Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Şampiyona süresince giyeceğimiz formalarda Ereğli Belediyemizin logosunu göğsümüzde taşımayı uygun gördük. Bunu da Sayın Başkanımız ile paylaşmak istedik. Bugüne kadar yanımızda olan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Yücesan, Mayıs ayında yapılacak olan Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenliklerinde düzenleyecekleri  Türkiye Pool (Amerikan) Bilardo Şampiyonası ile Bölgesel 3 Bant Bilardo Şampiyonası hazırlıklarında gelinen noktadaki gelişmeler hakkında Uysal’a bilgiler aktardı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Uysal,  şampiyonaya katılacak sporcular Deniz Yücesan, İzzet Özdemir, Osman Ersöyleyen, Ersin Aktaş, Özkan Çömeten, Cüneyt Solukçu, Tahir Yurtoğlu, Volkan Kaya  ile Fikri Kapan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aynı şampiyonada yer alacak sporcular Orkan Basmaz, Serkan Fitöz ise önceden belirli iş programları nedeniyle ziyarette yer alamadılar.




Bu sayfayı yazdır

17.02.2017 13:36:39

Bu haber 4138 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
17.02.2017 20:32:20
FİKRİ KAPAN diyor ki;

Çok sağ ol Ali Kefeli Kardeşim, bu güzel sporu en iyi şekilde tanıtıp, yayabiliyorsak bu ancak mutluluk verir.
17.02.2017 19:00:37
Kefeli diyor ki;

Bir Fikri abi de bize lazım.




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.345

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri