(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

O ANLARDA YANLARINDAYDI; ANLATTI!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yüksekten düşerek hayatlarını kaybeden çiftin o anlarda yanlarında olan arkadaşları, gördüklerini anlattı.
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerde kayarak yaklaşık 100 metre yüksekten deniz kenarındaki kayalıklara düşerek can veren Özgür Özakın ile Zeynep Nida Sözeri’nin ortak arkadaşı Özgü Akşit, olayı yakınlarına anlattığı bildirildi.
Olay ile ilgili bilgisine başvurulan Akşit’in, Ereğli Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinde, olay gecesi yaşananları detayları ile anlattığı öğrenildi. Nişanlı çiftin, uçurum kenarında konuşlarını kaydeden Akşit, şöyle dedi: “Özgür Özakın beni arayarak Zeynep Nida Sözeri ile evde tartıştıklarını ve evden ayrılan nişanlısına ulaşamadığını ve kendisine onu bulmam için yardımcı olmamı istedi. Bunun üzerine bende Zeynep’in aracıyla Köseağzı mevkisinde olduğu nu söyledim.
Özgür, Zeynep’in telefonlarını açmadığını ve endişe ettiğini söyleyip birlikte Köseağzı’na bakmaya gitmemizi istedi. Bende Özgür ile oraya vardığımda Zeynep aracın içerisinde tek başına oturuyordu. Zeynep ile Özgür aracın içerisinde konuşurlarken tartışmaya başladılar. Benden uzaklaşmak için araçtan inip yol kenarındaki bariyerlerden atlayarak uçurumun kenarında konuşmaya başladılar. Bu sırada Zeynep'in ayağı kaydı ve sendeledi. Düşmesin diye Özgür tutmak istedi. İkisi birden uçurumdan düştü."

 




Bu sayfayı yazdır

24.01.2017 15:32:12

Bu haber 3832 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
25.01.2017 09:47:42
murat sucu diyor ki;

Allah gani gani rahmet eylesin,yakınlarına da sabırlar versin,aslında bu her ne kadar kaz gibi görünse de araştırılması gereken bir konudur.En azından olayın içinde yer alan üç kişinin telefon kayıtları dinlenmelidir.Ancak o zaman bu elim olay aydınlığa kavuşturulacaktır.






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.560

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri