(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖĞRETMENLER KURULUŞUNDAN, İLÇE HALKINA DEV TESİS!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Özel Utku Koleji’nin, dev bütçeli yeni eğitim kampüsü ile birlikte hizmete açtığı Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri’nden, veliler ile vatandaşların yararlanacağı bildirildi.

Özel Utku Koleji eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Kavaklık Mahallesi Raşid Akman Sokak’ta kurulu Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, daha önce, ilçedeki gazetecilere verdiği ‘havuza girme’ sözünü bugün (21 Ocak) tuttuğunu söyledi.

ÇATAKLI DUYGULANDI, DUYGULANDIRDI…
Tesisin, Utku Koleji öğrenci velileri ile ilçe halkına açıldığını belirten Çataklı, “Utku Koleji, öğretmenler kuruluşu olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında elimizden eğitim adına gelen tüm gayretleri, Ereğli ve çevre halkı adına gerçekleştirdik. İsmini söylemekte zorlandığım tesisimizin, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gazetecinin, tesis ismini söylemekte zorlanmasının nedenini sorması üzerine ise Çataklı, şu sözlerle konuştu:
“Tesis, aslında Utku Koleji ile bütünleşmiştir. Ancak, bir ismi yaşatmak için, yönetim kurulu arkadaşlarımdan bir istete bulundum, kabul ettiler. Oğlumun adıdır. O’nu, yıllar önce üniversite öğrencisi iken bir trafik kazasında kaybettik. O’nu yaşatmak için bu sosyal tesise O’nun adını verdik. Ereğli halkı ile birlikte O’nu yaşatmak istiyoruz. Ruhu şad olsun.”

YAPICI, TESİSİ ANLATTI
Sosyal Tesis Müdürü Burak Emrah Yapıcı da, tesis bünyesinde yarı olimpik yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, fitness ve jimnastik salonu, vitamin bar, kafeterya, konferans salonu ile uluslararası standartlarda bir spor salonu bulunduğunu söyledi. Ereğli ve bölgeye hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Yapıcı, şöyle dedi:
"Yarı balkon türü kafeteryada oturan velilerimiz, çocuklarımız havuzda yüzerken, izleyebilecekler. Aynı zamanda özel yemekler, yaş günleri ve aile yemekleri için de havuz kafemiz hizmet verecektir. Tesisimizde ayrıca tatil günlerinde sabah kahvaltısı hizmeti de verilecektir.
Çok amaçlı konferans salonumuz 500 kişiliktir. Ses düzeni, ışıklandırma ve reji odası modern, son teknoloji ile donatılmıştır. Bu çok amaçlı salonda oturumlar, tiyatrolar, seminerler yapılabilir. Ayrıca resim, kitap gibi çeşitli sergiler için de elverişlidir.

SPOR SALONU, ULUSLARARASI STANDARTLARDA!
Spor salonumuz 1000 kişilik tribün kapasitesine sahip uluslararası standartlara sahiptir. Havalandırma, aydınlatma ve ısıtma-soğutma sistemi aynı şekilde teknolojiktir. Sportif karşılaşmalar için gerekli her türlü teknik donanım; cihazlar, takım odaları, hakem odaları, VIP bölümü de mevcuttur.

KİM, NASIL YARARLANABİLCEK?
Oto parkı da bulunan sosyal tesislerimiz haftanın 5 günü sabah saat 9.00 dan 17.30 ‘a kadar Utku Koleji Öğrencilerine tahsis edilmiştir. Bu saatler içinde çocuklarımız sınıf bazında yüzme eğitimi alacak, okul takımları antrenmanlarını yapacak, konferans salonunda sunum ve gösterilerini gerçekleştirecek ve beden eğitimi derslerini de spor salonumuzda yapacaklardır.
Akşam saat 18.00’den itibaren de sosyal tesisimizin bütün bölümleri misafirlerimize açılacaktır. Bu açık olan saatler belirlenmiş olan program kapsamında bayan seansı, bay seansı ve aile seansı olarak yapılacaktır.”
Toplantı, gazetecilere tesislerin gezdirilmesi ve havuza girilmesi ile devam etti.

 




Bu sayfayı yazdır

21.01.2017 18:28:51

Bu haber 7361 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
22.01.2017 16:06:35
Ayhan dadaş diyor ki;

Mekanı cennet olsun Hayırlı olsun Ereğli'mize




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.153

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri