(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BUGÜN GÜNLERDEN KARNE!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de, karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler karnelerini aldılar. Yarılı yıl tatilinin başlaması ile birlikte, 34 bin 425 öğrenci ve 2 bin 225 öğretmen 15 günlük tatile girdiler. Ereğli’deki resmi karne dağıtım töreni ise Dikmen İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

‘ZEKA GÖSTERGESİ DEĞİL’
İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’ın burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, öğrenci ve öğretmenlere  iyi tatiller dileklerinde bulundu.
Çocukların eğlenmesi, dinlenmesi ve yeni döneme enerjik başlaması için tatil iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Korkmaz, “karneleriniz sizin şahsiyetinizin, erdemlerinizin veya zekanızın göstergesi değil, sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın neticesidir. Başarılarınızın değerlendirilmesinde sadece bir araçtır” diye konuştu.

ONLARA SESLENDİ
Veli ve öğretmenlere de seslenen Korkmaz, şöyle dedi:
“Büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz evlatlarınızı çağın değerlerine uygun olarak en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyor, her bir öğrencimize bireysel farklılıklarını dikkate alarak ve özel olduklarını hissettirerek yaklaşıyoruz. Çünkü her bir öğrencimiz bizim için ayrı bir değerdir.
Değerli öğretmenlerimiz, nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi yürekten destekliyorum. Öğrencilerinizi evlatlarınızdan farklı görmediğinizi, tüm gücünüzle onların en iyi şekilde yetişmesi adına bu kutsal görevi severek ifa ettiğinizi biliyorum. Geleceğimizi inşa etme yolunda, eğitim adına yaktığınız meşaleyi sonsuza dek taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitim camiası başta olmak üzere velilerimize ve öğrencilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Korkmaz, konuşmasının ardından 4’üncü sınıflar arasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ise ödüller Okul Müdürü Mustafa Atalay tarafından verildi.
Daha sonra 4-A ve 1-B sınıfı öğrencilerine toplu olarak karnelerinin dağıtılmasının ardından program son buldu.




Bu sayfayı yazdır

20.01.2017 14:28:35

Bu haber 1988 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri