(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SIKINTI BAKANA ANLATILDI

ANKARA

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi ile Düzce’nin Akçakoca İlçesi karayolu üzerinde tonajlı araçların tartılabileceği kantar kurulması girişimlerinde bulunulduğu bildirildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, konu ile ilgili partilisi Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve bölge şoförler odaları başkanlarıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette, Alaplı-Akçakoca karayolu üzerine kantar kurulmasını içeren dosyanın Bakan Arslan’a teslim edildiğini anlatan Çaturoğlu, şunları kadetti:

“Bölgemizde Alaplı ile Akçakoca arasında kantar olmadığından dolayı nakliye yapan araçlar 50-60 ton ile çalışmakta, 2 veya 3 aracın taşıması gereken yükü 1 araç taşımaktadır. Dolayısıyla tonaj fazla olunca fiyat istikrarsızlığı da ortaya çıkmaktadır. Bu da haksız rekabeti doğurmaktadır. Ayrıca, araçların tonajının fazla olması nedeniyle karayollarımız da zarar görmektedir. Belirttiğimiz gerekçelerle birlikte; bölgemizde kantar kurulursa tonaj sıkıntısının sona ermiş olacağını, dolayısıyla yollarımızın zarar görmemiş olacağını ve kamyoncu esnafımızın da rahat bir nefes alacağını Sayın Arslan’a ilettik. Sayın Bakanımız da konuya yakından ilgi göstereceklerini ve çözümü noktasında ilgililere gerekli talimatlarını vereceklerini ilettiler. Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a göstermiş olduğu yakın ilgiye teşekkür ediyoruz.”

Ziyarette, Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kemal Çam ile Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertürk yer aldı.

 




Bu sayfayı yazdır

20.01.2017 14:02:42

Bu haber 1467 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 32 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.688

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri