(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KURALLAR NE OLDU?

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde başlayan Zonguldak 3 Bant Bilardo İl Şampiyonası’nda ilk tur maçlarının oynanmasına devam ediliyor.
Ereylin Alışveriş Merkezinde, eski Zonguldak Bilardo İl Temsilcisi Deniz Yücesan’a ait Deniz Bilardo Salonu’nda 12 Ocak’ta başlayan 1. Tur karşılaşmalarında ilk tur maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

İLK TURU GEÇENLER
70 Sporcu’dan 60’ının yarıştığı ilk turda oluşturulan 3’erli gruplardan şu ana kadar birinci olarak bir üst tura yükselen isimler de netleşmeye başladı.
Buna göre, Deniz Yücesan, Özkan Çömeten, Tahir Yurtoğlu, Ersin Aktaş, Şeref Tağrıkulu, Serkan Fitöz, İbrahim Ayaz, Haluk Çep, Turgay Açar, Fikri Kapan, Hanefi Çağ, Mehmet Göktekin, Ergün Albuz, Mustafa Demir, Orkan Basmaz, Muhammet Acar ve Yusuf Seki ikinci tur için netleşen isimler oldu.
Bugün de yapılacak 7 karşılaşma sonucunda bir üst tura çıkacak 3 sporcu daha belirlenecek. 20 sporcu, sıralamada geçen yıl düzenlenen şampiyonanın sıralamasındaki 4,5,6,7,8,9,10 sporcuların (7 sporcu) katılımıyla yeniden 3’erli gruplarda mücadele edecekler

HABERİN İÇİNDEN

* Bu yıl, Yücesan’ın bırakmasıyla, türkiye bilardo Federasyonu tarafından Zonguldak Bilardo İl Temsilciliği görevine atanan Bora Yayalar’ın ilk resmi sınavı olan Zonguldak İl Şampiyonası’nda yaşanan aksaklıklar gözlerden kaçmadı.

* Henüz turnuva başında ‘sıralama’ ve ‘gruplar uygulaması’ sıkıntısı yaşandı. Sorun, İl temsilcisi ve bazı sporcuların aralarında yaptıkları görüşmeler ve federasyonun ‘olur’ vermesiyle kapandı.

* Turnuvaya ismi yazılması unutulan bir sporcunun katılımıyla yeniden belirlenen sıralama bazı sporcuların tepkisini çekti.

* Yine Federasyon tarafından belirlenen kıyafet uygulamasına birçok sporcunun uyduğu gözlendi. Bazı sporcuların ise kıyafet zorunluluğuna uymamaları, diğer sporcular, “biz kıyafet alarak kuralları uyguladık, bu konuda daha ciddi olunmalıydı” şeklinde tepkilerini ortaya koydular.

* Aksaklıklar arasında en dikkat çekicisi ise yapılan kural hatasıydı. Federasyonca ‘hakemsiz resmi maç yönetilmez’ kuralına rağmen hakem yetersizliğinden bazı karşılaşmalar hakemsiz oynandı, bazılarını ise sporcular yönetti.

* Salonda, İl Temsilcisi yada oluşturulan komite tarafından, turnuva kuralları ve talimatlarını içeren her hangi bir resmi yazının bulunmaması da gözlerden kaçmadı.

* Diğer yandan, Bursa’da yapılan ‘3 Bant Dünya Bilardo Seçmelerine” katılması nedeniyle, turnuvanın başladığı günlerde (12-13 Ocak) salonda olamayan İl Temsilcisi Yayalar’ın, Pazar günü (15 Ocak) Ereğli’de olmasına rağmen turnuvanın yapıldığı salona gelmeyişi dikkat çekti.




Bu sayfayı yazdır

17.01.2017 11:52:21

Bu haber 2548 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (8)
17.01.2017 17:28:20
Murat mollaoglu diyor ki;

Şu turnuvada kıyafeti uymuyor diye maça yarım saat kala bi şekilde kıyafet temin edenide gördüm. Ayakkabı rengi uymuyor diye yeni ayakkabı alıp ayağına vura vura maçı tamamlamaya çalışan bilardocularıda gördüm. Ancak ne kıyafet, nede ayakkabı kuralına uymayanlarıda gördüm. Sporcunun maç yönettiğini gördüm, hakemsiz oynanan maçıda gördüm. Bide Bu sene ilk 3 e kalacak sporcular seneye direk son turdan gireceklermiş onuda gördüm. Bu sene geçen seneki ilk 3 son turda turnuvaya dahil olacaklarmış onada güldüm. Sanki ihtiyaçları varmış gibi. Zaten o 3 ü usta dediğimiz bilardocular. Ancak diğer usta bilardoculara ayıp olduğunuda gördüm. 3 kuruş katılım parasını ağzında geveleyenleride gördüm cebindeki sigaradan 2 paket alır almaz. Bu turnuvada olmaması gereken hatrı sayılı eksiklikleri gördüm. Uzun lafın kısası ben böyle turnuvayı ilk defa gördüm vesselam...
17.01.2017 14:45:18
özkan çömeten diyor ki;

25 tlşikayetı konuşuldugum iletilmiş aslı yoktur biz sadece boranın sorusuna cevap verdik bir art niyet yoktur bunu yücesana bıizzat bıldirdim ama hala bana karşi bir tavır var yok yüzleşme vay şoyle vay böyle adım kulıslerde konuşuluyor bu beni rahahtsız ediyor ....ereğlili sporculara başarılar diliyorum hoşcakalın
17.01.2017 13:30:57
Ersin Kaynar diyor ki;

Zonguldak il bilardo turnuvasının bu yıl ereglide yapılması bizler açısından gurur verici.Sn. Yücesan a böylesine güzel bir mekanı ereglimize kazandırdığı için teşekkür ederiz..spor aynı zamanda dostluk kardeşlik sevgi ve saygı demektir.bunun böyle bilinmesini yaşananlardan ders alınmasını bilardo sporunun bölgemizde en güzel şekilde yaşatılması temsil edilmesi için herkesin elinden geleni yapmasını temenni ederim..
17.01.2017 13:10:33
Hakan Karaorman diyor ki;

Yaptığı haberlerle Ereğli gündemini yakından takip etmemizi sağlayan Fikri Abi'ye ve emeği geçenlere teşekkürler. Bir sonraki resmi turnuvada İl temsilcisi ve federasyonun sebebiyet verdiği hataların da azalarak yok olması umuduyla..
17.01.2017 12:37:37
Fatih Atabey diyor ki;

Umarım bu tespitler dikkate alınır ve bir sonraki il şampiyonasında bu vb. Aksilikler yaşanmaz. Biliyoruz ki bilardo sporumuz birlik ve beraberlik içerisinde çok daha keyifli...
17.01.2017 12:29:34
Serkan Fitöz diyor ki;

Teşekkür ederiz Fikri abi. İçtenlikle ve çekinmeden hepimizin hayatında önemli yeri olan bilardo sporu için yazdıkların ve kattıkların için. Amacın ve amacımızın bilardo sporunu daha iyi yerlere gelmesini sağlamak. Her koşulda ve her zaman eşitlikten ve doğruluktan yanayız. Yanlışlardan kaos değil ders çıkarmamız gerektiğinin altını çizdiğin için kalemine ve emeğine sağlık
17.01.2017 12:27:47
TAHİR YURTOĞLU diyor ki;

EREĞLİDE Kİ BİLARDOCULARIN BU TURNUVAYA ÖZVERİ İLE HAZIRLANDIĞINI EN YAKINDAN BİLEN BİRİYİM.AYNI ÖZVERİYİ DİĞER SPORCULARDAN BEKLERDİK.KIYAFET YÖNETMELİĞİ KESİN BİR TALİMATNAME İLE YAZILMIŞTIR.BUNA UYMAYAN SPORCULAR MUSABAKALARDAN ELENİR.AMA ONUN İÇİN YÜREK LAZIM.ODA OLMAYINCA MAÇLAR BORNOZ İLE BİLE OYNANIR....BİZLER FEDERASYONUN LİSANSLI BİLARDOCULARIYIZ.BİZE UYGULANAN TÜM KURALLAR DİĞER SPORCULARADA UYGULANMAK ZORUNDADIR.TEŞEKKÜR EDERİZ....
17.01.2017 12:24:28
Ersin Tosuncuk diyor ki;

Selam arkadaşlar; öncelikle Turnuvada tüm arkadaşlara başarılar dilerim centilmence mücadele ediliyor.Fikri abi bu haberlerle turnuvaya kalite katmak için çok çalışıyor kendisine teşekkürü borç bilirim be ayrıca bu organizasyonları daha sık olması gerektiğine inanıyorum kendimizi geliştirme açısından herkese sevgiler saygılar😃😃




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.082.837

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
183 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri