(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GMİS EĞİTİM SEMİNERLERİ

ZONGULDAK

Genel Maden İşçileri Sendikası’nca (GMİS) bir süre önce başlatılan Taban Eğitim Seminerleri’nin sürdüğü bildirildi.
GMİS’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Genel Başkan Ahmet Demirci, Kozlu Şube eğitim seminerinde yaptığı konuşmada, ülke olarak zor günler yaşandığını söyledi. İçeride yaşanan terör olayları, dışarıda ise savaş ortamının bulunduğunu hatırlatan Demirci, şöyle dedi:

“Ülkemiz gerçekten zor bir dönemden geçiyor. Dışarıda sınırlarımız dışında yaşanan bir savaş, içeri de terör belasının saldırıları ile ülke olarak mücadele ediyoruz. Yine aynı zamanda çalışma hayatının sorunları artarak devam ediyor. Çalışanlar mutsuz, insanlarımız huzursuz. Biryandan da ekonomik sıkıntılar. Bizler Sendika olarak böyle bir ortamda neler yapabiliriz, nasıl bir yol izlememiz gerekir düşüncesi ile birlikte hem sizlerle bir arada olarak var olan güç birliğini daha da pekiştirmek, bu seminerlerde edineceğiniz kazanımlarla bu ‘ne yapabiliriz’ sorusuna katkı sağlamanızı amaçladık.
Bildiğiniz gibi yeni bir toplu iş sözleşmemiz başlıyor. Bu sözleşmemizde oldukça mağdur durumda olan yerüstünde çalışan arkadaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesine ağırlık vereceğiz. Toplu Sözleşme konusundaki bilgilendirmeleri Genel Başkan Yardımcımız İsa Mutlu yapacak. Sendikamızın mali konulardaki çalışmalarını Genel Mali Sekreterimiz Adnan Tıska arkadaşımız, Teşkilatlanma ve Eğitim konularındaki sendikamızın faaliyetlerini Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreterimiz Satılmış Uludağ cevaplandıracak.”

Genel Başkan Yardımcı İsa Mutlu da, konuşmasında, hakların mücadele yolu ile alınacağın, birtakım bazı hakların ise hukuk yolu ile alınabileceğini ifade etti. Seminer 3 gün sürdü.

 

 




Bu sayfayı yazdır

17.01.2017 11:27:58

Bu haber 1253 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.772

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri