(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEĞENİSİ YÜKSEK MAĞAZA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, işadamı Yüksel Balcı’nın eşi Ayşegül Balcı, “Papuç’cum” isimli ayakkabı mağazasını hizmete açtı.

İlçenin en işlek mevkilerinden olan Erdemir Caddesi’nde, eski ‘Jet Yol Ayrımı’ olarak bilinen güzergahta hizmet vermeye başlayan “Papuç’cum”da, seçkin bayan ve erkek ayakkabıları raflarda yerini aldı.

Model, tasarım ve kalite açısından ilçede bir ‘ilk’i yaşatacak “Papuç’cum” sahibi Bayan Balcı, bu tür bir mağazayı hizmete açmayı uzun yıllardır düşündüğünü söyledi.

Balcı, Ereğli gibi sosyal, kültürel gelişmişliği yüksek kentte, kalitenin her zaman üst seviyede olması gerektiğini savunarak, “buradaki amacım, ayakkabı sektöründe de kentimizde yeni bir atılım yapmak, müşterilerimize kaliteli ürünler sunmaktı. Bunu da hayata geçirdiğim için çok mutluyum” dedi.

Bu arada, Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile Hakimiyet Yazı İşleri Müdürü eşi Zeliha Kapan, “Papuç’cum”u ziyaret ederek Balcı Ailesine başarılar diledi, işlerinin hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

Aynı zamanda Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sibel’S iş yeri sahibi Sibel Demirçin’in de katıldığı sohbette, birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

16.01.2017 15:34:05

Bu haber 6280 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.629

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri