(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UNUTMADILAR, MESAJLARLA KUTLADILAR

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü münasebeti ile tebrik mesajları yayınlandı.

 

MİLLETVEKİLİ FARUK ÇATUROĞLU
“Basın mensuplarımızın sorumluluğunun her geçen gün artmaktadır. Basın mensuplarımız, sahip oldukları bu sorumluluk ile insan hakları, özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir. Bu düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybedenleri rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

MİLLETVEKİLİ ŞERAFETTİN TURPCU
“Demokrasinin ayrılmaz bir parçası olan basının güçlüden yana değil daima haklıdan ve doğrudan yana yer almasını diliyor, ülkemizin özgür bir basına sahip olması için basın üzerindeki siyasi ve ekonomik her türlü baskının son bulmasını temenni ediyorum. Yurttaşlarımızın sağlıklı haber alabilmesini sağlamak için durmadan çalışan değerli basın temsilcilerimizin ve gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, saygılar sunuyorum.”

MİLLETVEKİLİ ÜNAL DEMİRTAŞ
“Maalesef AKP, 15 yıllık iktidarında bağımsız ve özgür basını yok etti. Türkiye basın özgürlüğünde dünyanın en son sıralarında. İktidara bağımlı bir havuz medyası oluştu. Gazeteciler çok büyük sorunlarla boğuşur haline geldi. Bağımsız ve özgür gazetecilik yapmak isteyen 150'ye yakın gazeteci şu an tutuklu. Basındaki işsizlik ve düşük ücretle çalışma rekor düzeyde. İş güvencesi medya patronlarının iki dudağının ucunda. Gazetecilerin iş güvencesinin olduğu, emeğinin karşılığını aldığı, bağımsız ve özgür olduğu günler dileğiyle tüm gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyorum.”

MİLLETVEKİLİ RIZA YALÇINKAYA
“Basın ve düşünce özgürlüğünün önündeki tüm engellerin ortadan kaldırılması, çalışanlarının haklarının yüksek standartlara kavuşturulması ilkeli, tarafsız ve araştırmacı basını daha güçlendirecek ve ülkemizin demokratik gelişmesine de katkı sağlayacaktır.”

İLÇE BAŞKANI (CHP) SERTAN OCAKCI                                                                             
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Geleceğin daha özgür, daha huzurlu ve daha müreffeh basın dünyasının oluşmasında 10 Ocak 2017'in önemli bir dönüm noktası olmasını diliyor, başta Ereğli ve Zonguldak basınının değerli çalışanları olmak üzere tüm muhabir, gazeteci ve yazarlarımızın bu anlamlarını günlerini tebrik ediyorum.”

CHP 23. DÖNEM P.M ÜYESİ BUKET MÜFTÜOĞLU (ESKİ MİLLETVEKİLİ ADAYI)
Bugün 10 Ocak 2017 sabahı gece mecliste yaşanan utanç tablosunun ardından adı Çalışan Gazeteciler olarak geçen bu günü kutlarken dürüstçe ifade edeyim ki vicdanım rahatsız. Zira bu ülkede ilkelerinden karın tokluğuna vazgeçmek zorunda bırakılmış binlerce gazetecinin yanısıra, varlığı bu millete hediye birçok gazeteci, bugün küresel sermayenin elinde oyuncak olmuş yüce meclisin şaşkın kararları ve Amerikan Konsolosluğunun emri ile işsiz.
Bu düşünceler ile çalışan ve çalışmayan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini kutlarım.

ODA BAŞKANI (TSO) YAŞAR TETİKER
“Görevini özveri ile yapan siz değerli gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımla kutlar, çalışma hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

SENDİKA BAŞKANI (GMİS) AHMET DEMİRCİ
“Basınımızın, geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu konulara gerekli duyarlılığı göstereceğine ve basının evrensel çalışma ilkelerinden vazgeçmeyeceğine yürekten inanıyoruz.
Zor şartlar altında, özveriyle çalışan basın mensuplarına en iyi çalışma şartlarının sağlanmasını temenni ediyor, gazetecilik mesleğini özveriyle yürüten basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.”

(SMMM) EMİN SEMİH ÖZKÖK
“Değerli basın emekçileri, Unutmayınız ki Tarih daima direnerek baş kaldırarak savaşanlara ve onurlarıyla başaranlara sayfalarında yer ayırır. Boyun eğip teslim olanlar ise tarihten silinip giderler.
Gazetecilik görevi doğruları, yalnızca doğruları, her şeye rağmen doğruları, Uğur Mumcu, Çetin Emeç Abdi İpekçi ve adını sayamadığımız niceleri gibi canı pahasına, haber alma hakkı adına halkla paylaşma sanatıdır.
Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir ülkenin yaratılması, siz çalışan gazetecilerin şaşmaz, ödün vermez, dürüst haberciliğinden geçer.
İktidarda olanın, parası olanın, etrafı olanın, gücü olanın değil, vicdanının,  yüreğinin, kaleminin adamı olan tüm basın emekçileri alınlarından öpülesi yiğitlerdir. Aracılığınızla bütün bu yiğitlerin gününü kutluyor, korunabilmesi için çabalarında kendilerine güç diliyorum.”

DİĞER MESALAR
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur, Karadeniz Ereğli Ülkü Ocakları Şube Başkanı Kamil Genceroğlu, Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, Türk Telekom Karadeniz Ereğli Şube Müdürü Kadir Uzun, Karadeniz Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, gazetecilerin gününü tebrik ettiler.

 




Bu sayfayı yazdır

10.01.2017 11:36:07

Bu haber 852 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.768

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri