(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KEDİLER İÇİN EV YAPTI

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ilkokul öğrencisi, kış şartlarından olumsuz etkilenen sokak kedileri için kartondan hazırladığı 2 adet barınma kutusunu, oturduğu apartmanının bahçesine koyduğunu bildirdi.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı Merkez İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Ülkü Karaman, televizyonda izlediği konusu sokak hayvanları olan bir haberden esinlenerek, gördüğü kedi evinin aynından yaptığını belirtti.
Karaman, öğretmen anne ve babasına kediler için bir şeyler yapmak istediğini söylediğini, bulduğu koli ve kartonları değerlendirerek 2 saatte kediler için bir ev yaptığını anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Televizyonda, sokak hayvanlarının özellikle kışın karlı ve soğuk havalarda çok zor bir yaşam sürdüğünü izledim. Bu açıkçası beni çok üzdü. Bende onlar için ne yapabilirim diye düşündüm.  Hemen aklıma onlara kedi evi yapmak fikri geldi. Evde bulunan koli ve karton kutuları değerlendirerek onlara bir kedi evi hazırladım. Kedi evinin içine su ve yiyecekler koydum. Apartmanın bahçesine koyarak onların karnını doyurarak üşümemelerini sağlayacağım. Onlarda bizim gibi bir canlı onların üşümesini istemiyorum.”




Bu sayfayı yazdır

9.01.2017 13:29:27

Bu haber 1934 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.037.159

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri