(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DÜNYA’NIN BİLDİĞİ SPORCULAR, EREĞLİ’YE GELDİLER

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen Kılıç Büyük Erekler Türkiye şampiyonu ve Türkiye ikincisi eskrimcilerin, bu sporu yapan miniklerle bir araya geldikleri bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçede eskrim antrenörü yapan Barış Bahadır, gazetecilere açıklamasında, Büyük Erkekler Eskrim Türkiye Şampiyonu Enver Yıldırım ve 2’ncisi Murat Topgül’ün, ilçeye gelmelerini sağladıklarını söyledi. Tecrübelerini, Karadeniz Ereğli’de düzenlenen panel ile sporculara aktardıklarını anlatan Bahadır, şöyle dedi:
“Minik eskrimcilerimize iyi bir rol model olması açısından her ay bir milli sporcumuzu Ereğli’mize getirerek, çocuklarımızla buluşturuyoruz. Gecen ay, gençler bayanlar Türkiye Şampiyonu Fatma Zehra Köse,  sporcularımızla buluşmuştu. Şimdide büyükler Türkiye Şampiyonu Dünya 72’ncisi Enver Yıldırım ve büyükler Türkiye 2’ncisi Murat Topgül aramıza katıldı. Onları burada ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk. Çocuklarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. İleride Ereğli’den de milli sporcularımız çıkacaktır,  çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.”
Yıldırım ve Topgül ise buluşmayı sağlayan antrenör Bahadır’a teşekkür ettiler. Panel sonunda, milli sporcular ile minik eskrimciler, birde gösteri maçı yaptılar.

 

 




Bu sayfayı yazdır

9.01.2017 09:47:19

Bu haber 1673 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.255

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri