(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞENLİK HAZIRLIKLARI BAŞLADI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek “Karadeniz Ereğli Bilim Şenliği” hazırlıklarının başladı bildirildi.
Alınan bilgiye göre Ereğli Belediyesi, TÜBİTAK, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) işbirliği ile düzenlen bilim şenliğinin ilk toplantısı, belediye birimi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.
Müdür Muhammet Ali Ateş’in başkanlığında yapılan toplantıya Proje Koordinatörü Ersin Kaya, Ereğli Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, BEÜ Meslek Yüksek Okulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Merkez Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, BEÜ Eğitim Fakültesi, Kandilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temsilcileri katıldı.
Mayıs ayının 3’üncü haftası “Çevre ve Enerji Verimliliği” temasıyla gerçekleşecek olan şenlik ile öğrencilerin özgüvenle çalışarak bilime olan ilgilerinin artması hedefleniyor.
Proje kapsamında geri dönüşüm, yenilenebilir enerji üretimi ve çevre bilincine uygun çalışmalarla ana temaya uygun projeler üretilecek.

 




Bu sayfayı yazdır

6.01.2017 09:59:32

Bu haber 1779 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.177

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
414 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri