(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK KALMAK İÇİN DANS!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir dans okulunun gösterisi, beğeni ile izlendi.

Özdemir Park AVM’deki etkinlikte konuşan ilçedeki “MK Dans Academy” isimli okulun kurucusu Murat Kolay, Hakimiyet’e açıklamasında, stresten uzak bir hayat düşünen aile fertlerinin dans etmesi gerektiğini söyledi. Dans okulunu kurduklarında, küçük yaştaki bireyleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedeflediklerini anlatan Kolay, şöyle dedi:
“Çocuk ve gençlerimizi, uyuşturucu ve bunun gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya gayret ediyoruz. Bu yüzden dans, insanların kişisel gelişimlerine katkı sağlar, mutlu kılar. Dans, özelikle çocukların öz güvenlerini arttırır.”

SİGARA VE ALKOLE DİKKAT!
Etkinliğin organizatörü Cüneyt Özmen ise küçük yaşta, sigara ve uyuşturucu kullanımının arttığını, bunu önlemek istediklerini belirterek şunları kaydetti:
“Karadeniz Ereğli’de dans gurubumuzu kurduk. Gençlerimiz sigara ve alkol alışkanlıklarından kurtulup, spora ve dansa daha yatkınlaşmaları için böyle bir faaliyet içine girdik. Dans okulu olarak, Ereğli’de tek konumdayız, çok güzel yerlere gelmek istiyoruz.
Dans deyince insanlar farklı algılayabiliyor. Kafalardaki ön yargıyı yıkmak istiyor ve dansı, her kesime sevdirmek istiyoruz. Dans kurslarımız başladı, ilçedeki her kesi okulumuza davet ediyoruz.”

Etkinliğe kapılarını açan Özdemir Park AVM Sorumlusu Burcu Aslan ise bu tür sosyal projelerde yer almaktan mutlu olduğunu söyledi. Aslan, 25 Aralık’ta ‘Haydi Çocuklar Boyanı Kap Gel’ isimli ikinci bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

Etkinlikte ortala konan sola ve toplu dans gösterileri, beğeni ile izlendi.

 


ÖZDEMİR PARK DANS GÖSTERİSİ paylaşan: Şafak Negüzel




Bu sayfayı yazdır

24.12.2016 17:21:41

Bu haber 5786 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.588

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri