(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞEHİTLER İÇİN…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen arıcılık kursunda, İstanbul’daki hain bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren şehitler için Yasin-İ Şerif okutulduğu bildirildi.

Kurs eğitmeni Serkan Morcu hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Balı Mahallesi’nde Karadeniz Ereğli halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nce 24 Kasım’da başlayan kursun devam ettiğini belirtti.

Morcu, Balı Mahallesi Muhtarı’nın, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aldığı izin sonrası hayırsever işadamı Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş tarafından tadilatı yapılan eski okul binasında sürdürdüklerini anlatarak, şunları kaydetti:

"80 saat sürecek kursumuzda 35 kursiyerimize arıcılığı öğretiyoruz. Bu arada, geçtiğimiz Cumartesi İstanbul’da yapılan bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Hemşehrimiz İstanbul Özel Güvenlik Şube Müdürü Vefa Karakurdu ile Hasan Bilgin’in de aralarında bulunduğu 37 polisimiz ve 7 vatandaşımızın şehit olmaları, hepimizi derinden üzdü.

Bunun için dün akşam (12 Aralık) gerçekleştirilen kursumuzun ardından kursiyerlerimiz Bahattin Özmen, Nedim Fidan ve Tuncay Demirhan tarafından şehitlerimiz anısına Yasin-i Şerif okundu, dualar ettik. Bu tür saldırıların bizi parçalamayacağını, aksine daha da kenetlendireceğinin bilinmesini istiyoruz. Şehitlerimizi bir kez daha Rahmetle anıyor, saldırıyı düzenleyenleri nefret ve şiddetle kınıyoruz.”

Morcu, kursun 21 Aralık'ta tamamlanacağını sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

13.12.2016 14:24:04

Bu haber 3368 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.716

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri