(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR TABLO SATIN ALDI

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Genel Maden İşçileri Sendikası ((GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, sendika olarak eğitime büyük önem verdiklerini bildirdi.

GMİS’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirci, Zonguldak Eğitim ve Kültür Vakfı’na (ZOKEV) destek amaçlı Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan sergide yaptığı konuşmada, açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Bizler sendika olarak çalışma hayatında eğitime büyük öneme veriyoruz. Bu bağlamda 2 aylık bir Eğitim Seminerlerimiz maratonu bu hafta sonundan itibaren başlıyor. Sanatçı arkadaşlarımızı eğitme gönül vermiş bir kurum olan ZOKEV’e destek amacıyla düzenledikleri bu sergi için kutluyorum. Zonguldak’taki kurumlarımızı ve iş adamlarımızı bu sergiyi gezmeye ve katkı vermeye davet ediyorum.”

Demirci, daha sonra beraberindekilerle, Ressamlar Osman Zeki Oral, Ziya Buyuk ve Mete Tokmak’ın eserlerinin yer aldığı sergiyi gezdi, bir adet de tablo satın aldı.

Sergi açılışına TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ ile davetliler katıldı.

Sergi 11 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.




Bu sayfayı yazdır

8.12.2016 18:46:54

Bu haber 1274 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 75.755.193

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri