(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NİCE 19 YILLARA…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, ‘zihinsel’ ve ‘fiziksel’ engellilerin eğitim aldığı 75. Yıl Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 19. kuruluş yılı, kurum çalışanları ile öğrenci ve velilerin birlikte kestiği yaş günü pastası ile kutlandı.
Merkezin Kurucu Müdürü ve Dernek Başkanı Nagihan Müftüoğlu, merkezin Sarıkorkmaz Mahallesi’ndeki yerindeki etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, merkezin kuruluş aşamasında güçlükler çektiklerini, bugünlere ise zorlu aşamalardan geçerek geldiklerini söyledi.
160 öğrenci ve 20 personeli bulunan eğitim merkezinin, ilçenin en kaliteli eğitim veren kurumu olduğunu öne süren Müftüoğlu, şöyle dedi:  

“İDDİALIYIM”
“Ereğli’deki en köklü kuruluş bizizdir. En kaliteli eğitim bizde verilir. Çünkü biz bu işi gönüllü yapıyoruz. Ben ve arkadaşlarım, her hangi bir ücret beklemeksizin, tamamen gönüllü çalışıyoruz. Her şey, bu çocuklar için diyoruz. Topluma kazandırılmasında, çocuklarımıza neler faydalı ise onları yapıyoruz. Spor, psikolojik destek bunun için çok önemlidir. Çok iyi psikologlar ile çalıştık, bir spor kulübü kurduk. Arada sporcular yetiştiriyoruz. İddialıyım, hakikaten en güzel kurum bizim kurumumuzdur. Bugün, 19’uncu yılını kutladığımız için son derece gururlu ve mutluyuz.”

SERGİ AÇILDI, PASTA KESİLDİ
Kuruluş yaş günü etkinliğinde, 6 öğrenciden kurulan koro, ‘İstiklal Marşı’ ve ’10.yıl Marşı’ ile ‘Bir dünya kuralım’ isimli çocuk şarkısını söyledi. Kurum çalışanlarının hazırladığı, kurumun kuruluşu ile Müftüolğu’nun hayatından kesitlerin gösterildiği sinevizyon izletildi. Öğrencilerin, çeşitli spor branşlarında elde ettiği madalya ve kupalar ile yıl boyunca yaptıkları el işi eser ve ürünlerin bulunduğu sergi açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini, Nagihan Müftüoğlu ve öğrenci Ramazan Demircan birlikte kesti. Üzerinde, kurum logosu ile 1 ve 9 şeklinde mumların bulunduğu pastanın kesilmesinin ardından etkinlik son buldu.
Öte yandan, sergide bulunan el işi ürünlerin her gün görülebileceği, içlerinden bazılarının ise satın alınabileceği kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

8.12.2016 17:53:22

Bu haber 1869 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.036.982

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
812 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri