(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP’DEN ESNAFA ZİYARET

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde CHP örgütünün, Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ettikleri bildirildi.
CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, yazılı açıklamasında, öne çıkan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ülke ve bölge ekonomisinin kötüye gittiğini öne süren Ocakcı, esnafların yaşadığı ifade edilen sıkıntılar üzerinde ise fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel de, kent ekonomisinin canlanmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi gerekliliğine vurgu da yapan Ocakcı’ya, ziyaret nedeni ile teşekkür etti.




Bu sayfayı yazdır

7.12.2016 17:44:43

Bu haber 1592 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
08.12.2016 01:53:59
birol diyor ki;

sertan bey ekonomi kötü falan değil tam tersi bu kadar iç ve dış mihraklarla fetösü pkksı deaşı yok bilmem nesi uğraştığımız bir dönemde ekonomi hiç olmadığı kadar iyi..bir kere ekonomi kötü olsa son model cipinle gezemezsin ikincisi her köşe başında inşaatlar dev bloklar yükseliyor üçüncüsü arabası olmayan kimse kalmamış memlekette üçüncüsü gençler araçlarıyla driftler yapacak kadar benzin parası bulabiliyor.dördüncüsü son dönemde ereğlinin dört bir yanında süper lüks avm ler açılıyor süper lüks kahve evleri simit sarayları kafeler lokantalar açılıyor ekonomik durumu kötü olan bir bölgede bunlar açılmaz hergün yeni dükkanlar iş yerleri açılıyor..yeni başkan acemi olmasa ereğli şaha kalkacak ama acemi..






Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 75.746.200

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri