(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FIRTINANIN YAŞATTIĞI KABUS DOLU GECE!

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde, rüzgarın hızı 80 kilometreyi bulduğu kuvvetli fırtına, hayatı olumsuz etkiledi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli’de, gök gürültülü yağmur ile birlikte kuvvetli fırtınaya dönüşen şiddeti batı-lodos yönlü rüzgar, İbrahim Süheyla İzmirlioğlu Fen lisesi binası ile öğrencilerin kaldığı pansiyon binasının çatısını uçurdu.
Çatıdan kopan sac parçalar, ağaç dalları ve ısı yalıtım malzemeleri okulun bahçesine dağıldı. Gürültüyle korkan öğrenciler pansiyon binasının girişinde toplandı.
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Numan Korkmaz ile birlikte okula gelerek okul idare görevlilerinden bilgi aldı.
Pansiyon binası boşaltılırken, pansiyonda kalan 22 kız ve 16 erkek öğrenci tedbir amaçlı olarak otobüsler öğretmen evine gönderildi.
İl Milli eğitim Müdürlüğünden gelecek olan müfettişlerin yapacağı incelemenin ardından öğrencilerin binaya nakil edilip edilmeyeceğinin kararının verileceği, okulda devam eden kursların inceleme sonuna kadar ertelenmesine karar verildiği öğrenildi.

ALAPLI’DA DA DURUM AYNI!!!
Alaplı’da, Timur Arslan’a ait inşaat halindeki ev büyük çapta hasar gördü.
İlçede, birçok yerinde ağaçlar, elektrik direkleri ve reklam panoları devrildi. Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, sosyal medyada yaptığı açıklamada, ilçenin, hava muhalefetinden etkilendiğini belirterek şöyle dedi:
“Dün gece meydana gelen şiddetli fırtınada ilçemizin bir çok yerinde ağaçlar elektrik direkleri, reklam bilboardları, tabelalar devrilmiş baca yangınları meydana gelmiştir. Personelimizle birlikte, sabaha kadar omuz omuza çalışan Alaplı Emniyet Müdürlüğü personeline, teşkilatım adına teşekkür ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

3.12.2016 10:02:45

Bu haber 2260 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.113.905

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
232 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri