(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ISITACAKLAR..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, düzenlenen 3 bant bilardo turnuvasından elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımında bulunulacağı bildirildi.
Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Ereğli’deki bilardo sporunun her geçen gün daha da ilerleme kaydettiğini söyledi.
Yurtoğmu, ilçedeki sporcu sayısında da artış gözlendiğini belirterek, şöyle dedi:
“Gerek sporcu sayısının artışında, gerekse oyuncularımızın performanslarının yükselmesinde düzenlediğimiz özel turnuvaların büyük faydasını görüyoruz. Bu kez ise turnuvamızın daha da anlamlı hal alabilmesi için sporcu arkadaşlarımızla da görüşerek, bunun bir nevi yardım amaçlı olmasını kararlaştırdık. Gerek sporcularımızın sağlayacağı katkı, gerekse sponsor firmalar vasıtasıyla elde edeceğimiz kaynakla okullarda belirlenecek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize mont alacağız. Katkıda bulunmak isteyen kişi yada kuruluşların isimlerini de, turnuvanın yapılacağı Ereylin Alışveriş merkezi’ndeki Deniz Bilardo Salonu’nda teşhir edeceğiz. Bu organizasyonumuz için resmi makamlara da gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Turnuvamıza katılarak katkıda bulunan ve sponsor olan firmalara çok teşekkür ediyoruz.”

KURALAR ÇEKİLDİ, MAÇLAR BAŞLADI
Bu arada, geçen hafta sonu çekilen kuralarla ikili eşleşmeler de belirlendi. Tablo esasına göre sürecek 32 sporcunun katıldığı turnuvadaki ilk eşleşmeler ise şöyle oluştu:
Volkan Kaya-Hanefi Çağ, Güven Çangırılı-Burak Yaman, Yasin Topal-Serkan Fitöz, Deniz Yücesan-Savaş Yaman, Mehmet Göktekin- Emin Ateş, Tarık Anafartalar-İzzet Özdemir, Hüseyin Hasçelik-Haluk Çep, Tahir Yurtoğlu-Muhammet Köktürk, Murat Acer- Mehmet Sait Yordam, Nihat Göl-Mustafa Demir, Orkan Basmaz-Tuncay Duvan, Uğur Kuşoğlu-Murat Mollaoğlu, Hakan Karaorman-Fatih Atabey, Barış Yanmaz-Ersin tosuncuk, Fikri Kapan-  Ersin  Kaynar, Murat Bayraktar-Muhittin Koç.

İLK SÜRPRİZ!
Diğer yandan, 30 sayı üzerinden eleme yöntemiyle oynanmayan başlanan turnuvada sürpriz yaşandı.
Düzenlenen turnuvalarda aldığı birinciliklerle adından daha fazla söz ettiren Hanefi Çağ, rakibi Volkan Kaya karşısında tutunamadı.
Çağ’ın beklenenden düşük performans gösterdiği karşılaşmada, daha düzgün oyun ortaya koyan Kaya, maçı da 30-24 kazanarak bir üst tura yükseldi.
Barış Yanmaz-Ersin Tosuncuk maçı ise 30-30 beraberlikle tamamlanınca penaltı atışlarına gidildi. İlk açılışı yaparak bir sayı alan Barış, rakibi ise sayıya ulaşamayınca turu geçen isim oldu. Oynanan diğer karşılaşmalarda ise şu sonuçlar alında: Haluk Çep 30-Hüseyin Hasçelik 8, Mustafa Demir 30- Nihat Göl 17, Orkan Basmaz 30- Tuncay Duvan 20, Yasin topal 30-Serkan Fitöz 24, Muhittin koç30- Murat Bayraktar 9, Deniz Yüzesan 30-Savaş Yaman 8.

Haber yayına verildiği saatlerde, turnuvadaki ilk tur karşılaşmaları devam ediyordu.




Bu sayfayı yazdır

14.11.2016 12:21:20

Bu haber 2665 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
15.11.2016 10:17:14
Hanefi hoca diyor ki;

Benim kardeşlerim , sporcu arkadaşlarım adamdır . Her biri vatanseverdir . İçinde yaşadığı topluma faydalı ve öncüdür . Bilardo bütün bu disiplinleri içerdiği için ayrıcalıklı bir spordur . Deniz bilardo ve sporcularını tebrik ederim . Volkan Kaya kardeşimi ayrıca tebrik ederim . Fikri Kapan abimin de kalemine sağlık . Bilardo camiasına emeği çok büyük ...




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.086.921

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
190 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
541 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1460 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri