(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TAA… ÇOCUKLUKTAN..!

ANKARA

İlkokul hayatında tanışan gençler, yıllar sona evlenmeye karar verdiler. Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, ilkokul yaşamları aynı okulda başlayan Duygu Çubuk ile Ozan Köksal, yıllar içinde aşka dönüşen birlikteliklerini nişan merasimi ile sürdürdüler.
Gülten-Naci Çubuk çiftinin kızları Duygu ile Beyhan-Tayfun Köksal çiftinin çocukları, aynı zamanda Haber Hayat Yayıncılık Sahibi Doğan Gönüllü, Ersay Gönüllü ile Güven Gönüllü’nün yeğeni Ozan Köksal, Ankara’da düzenlenen etkinlikte nişanlandılar.
Nişan merasimi öncesi Türk geleneklerine göre gerçekleştirilen ‘Kız isteme’ merasiminde görev Damadın babaannesi Ayten Köksal’a düştü. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen merasimin ardından, geçtiğimiz Cumartesi akşamı ise Ankara Vivaldi Gold Otel'de nişan etkinliği yapıldı.
Her iki ailenin yanı sıra akrabaları ile yakınlarının yer aldığı etkinlikte salona alkışlar arasında giren çift ilk danslarını yaptı. Aynı alkışlara konfeti ve meşale zenginliği de katılarak takılan nişan yüzüklerinin ardından ise Duygu-Ozan çifti salondaki davetlileri dolaşarak tebrikleri kabul ettiler.
Nişan pastasını keserek bir birlerine de ikram eden genç çift gece boyunca çalan müzik eşliğinde davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi.

İLK OKUL AŞKI!
Bu arada, çiftin yakınları ise Duygu ile Ozan’ın çocukluğunu hatırlatarak, şöyle dediler:
"Duygu ile Ozan ilkokul sıralarından başlayan arkadaşlıklarını sevgiye dönüştürdüler. Her iki evladımızda üniversitelerini tamamlayıp iş hayatına atıldılar, mutluluğunu birbirlerinde bulduklarını ifade ettiler. Büyükler olarak bize düşen görev onlara destek olmaktır. Aramızda olan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz. Tüm dostlarımızla inşallah düğünde beraber olmak ümidi ile şimdiden hepimize hayırlı olsun."

Hakimiyet Yayın Grubu olarak çifte gelecek yaşamlarında mutluluklar diliyor, bu beraberliğin oluşmasına katkı sağlayan ailelerini kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

24.10.2016 13:31:05

Bu haber 5172 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.675

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri