(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOYOTA, CAN BULDU

EREĞLİ

Toyota markalı taşıtların satıldığı 57’nci Plaza’nın Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde hizmete girdiği bildirildi.
Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, açıklamasında, Toyota markasını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bölge halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Halkın beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak hizmete giren plazada, satış ve satış sonrası servis hizmetleriyle müşterilerin yanında olacaklarını belirten Göktepe, şunları kaydetti:
“Dünyanın lider otomotiv üreticisi olan Toyota’yı bölgemizde temsil ediyor olmak guru verici. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürüş zevkine dönüştüren otomobillerimiz ve hizmetlerimiz ile en iyiyi sunma amacındayız. Müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir hizmet anlayışıyla, sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmek arzunu taşıyoruz.” Göktepe, Toyota’nın temel felsefesinin “insana saygı” olduğunun altını çizdiğini sözlerine ekledi.

NASIL HİZMET VERECEKLER? MÜŞTERİLERE NE SUNACAKLAR?
Açıklamada ayrıca, Toyota Göktepe Plaza Karadeniz Ereğli’de, başta olmak üzere bölge halkına Toyata’nın3S Plaza (Satış, servis ve yedek parça) konseptine uygun olarak 25 kişilik uzman ekibi ile hizmet vereceği ifade edildi.
Toyota Plaza Göktepe’de, satış, mekanik, kaporta ve boya atölyelerinde ki deneyimli ekipler müşterilerine hizmet verirken, araçların yedek parça ihtiyaçları da, yedek parça deposundan karşılanacağı vurgulandı.




Bu sayfayı yazdır

7.10.2016 15:35:32

Bu haber 2719 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.920

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
399 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri