(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ALTERNATİF TIPÇIYA ŞOK BASKIN!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, bel fıtığı rahatsızlığı bulunan insanları tedavi ettiğini iddia eden birisi kadın 3 kişi, polis baskını sonrası gözaltına alındı.
Edinilen bilgiyi göre, güvenlik güçleri, Müftü Mahallesi Asım Çömeten Sokak’taki bir mekanda, ruhsat ve izin belgeleri olmadan alternatif tıp tedavisi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Sabah saatlerinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Karadeniz Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte belirtilen adrese giden polis, 4 ayrı ofisin birleştirildiğini tespit etti.
İddiaya göre, mekanı ‘adeta’ butik hastaneye çeviren Hasan Hüseyin E. burada bel fıtığı, hacemat, akupunktur tedavisi uyguluyor ayrıca cinsel isteği artırıcı ilaçlar yapıyordu.

AV TÜFEKLERİ ÇIKTI!!!
Düzenlenen operasyonda 2 adet av tüfeği, hacamat ve bel fıtığı tedavilerinde kullanıldığı iddia edilen malzemeler, sağlık alanında kullanılan makineler ile cinsel gücü arttırıcı ilaçlar ele geçirildi. Olayla ilgili birisi kadın 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramada bel fıtığı, hacamat, akupunktur tedavilerinde kullanıldığı öne sürülen malzeme ve cihazlar, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, av tüfeklerine ait şarjörler, Hasan Hüseyin E’nin kendisinin yaptığı iddia edilen cinsel gücü arttırıcı ilaçlar, Euro, Dolar ve Lira olmak üzere yaklaşık 30 bin lira para ele geçirildi.

“EREĞLİ'DE İYİLEŞTİRDİĞİMİZ EN AZ 200 KİŞİ VAR”
Hasan Hüseyin E, görüntü alan gazetecilere yaptığı konuşmada, hasta olan pek çok kişiyi, iyileştirdiğini söyledi. Kendi üretti ilaçların izni için Patent Enstitüsüne müracaat ettiğini anlatan şahıs, şunları söyledi:
"Bugüne kadar birçok kişiyi tedavi etmedim iyileştirdim. Sağlık işine Yurt dışında başladım. Hakla devam etmekteyim. Hamd olsun 500 hatta binin üzerinde baktığımız hasta var. Şu anda kadar baktığımız ve iyi olmayan hiç bir hastamız yoktur. Ereğli'de iyileştirdiğimiz en az 200 kişi var. 2006 senesinde Sağlık Bakanlığına müracaat ettiğim ve tasarımı kendime ait olan cihazımla yaptım. Patent Enstitüsüne müracaat ettim, belgem de var" dedi.

ZABITA MÜHÜRLEDİ
Arama çalışmasının ardında ele geçirilen malzemeler ekip aracına taşındı. İşyeri açma ruhsatı olmayan ayrı ayrı işyerleri, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.  
Gözaltına alınan Aysel U, Selçuk D. ve Hasan Hüseyin E. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.




Bu sayfayı yazdır

29.09.2016 15:29:42

Bu haber 3424 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.032.575

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri