(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP’LİLER, ‘SELDEN’ SONRA KENETLENDİLER

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “birileri, sel felaketinden dolayı menfez kapatılmış, söyle olmuş, böyle olmuş şeklinde açıklama yaptı. Bunların hepsi yalan, hepsi iftira” dedi.
Zonguldak Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamada, CHP’li bazı belediye başkanları ile parti örgütü temsilcilerinin, bir süre önce aşırı yağış nedeniyle taşkınların yaşandığı Zonguldak’a gelerek Başkan Akdemir’i ziyaret ettikleri bildirildi.

“ESNAFA KARŞI KIŞKIRTMAK İSTİYORLAR”
Açıklamaya göre Akdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak halkı için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü, siyasetin erdemli ve onurlu bir şekilde yapılması gerektiğini söyledi.
Kimsenin karalama yaparak bir yerlere gelemeyeceğini, kendisinin ise halk adamı olduğunu savunan Akdemir, şunları kaydetti:
“Birileri, sel felaketinden dolayı menfez kapatılmış, söyle olmuş, böyle olmuş şeklinde açıklama yaptı. Bunların hepsi yalan, hepsi iftira. Bir Belediye Başkanı çalışanlarına menfezi kapat demez. Ayrıca Zonguldak gibi coğrafi konum itibariyle zor bir şehirde. Böyle bir şey asla söylenmez. Kendisi menfezin nerde olduğunu da bilmez, sadece menfez olduğunu söyler. Kuvvetli yağmur sonrası, parke taşlar da haliyle yerinden oynayacaktır. Zonguldak’ın evladı olarak kaç tane sel yaşadık. Arabaların derenin üstünde yüzerken görürdük.
Bizi eleştiri sırasında esnafa karşı kışkırtmak istiyorlar. Esnaflarımız bizim ne yaptığımızı, ne yapacağımızı ve nasıl bir insan olduğumuzu iyi biliyor. O günkü tepkileri olacaktır. Ben o gün esnafın yanında da olmayabilirdim. Ama ben asla böyle bir şey düşünmem ve esnafımın yanında olurum. Halkımız ile biz bir bütünüz.”

ALTUN: KİMSEYE YEM ETMEYİZ
CHP il Başkanı Ahmet Altun ise son zamanlarda yapılan altyapı çalışmalardan dolayı yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını, yapılan çalışmaların halkın hizmeti için gerçekleştirildiğini ifade ederek, “ortada bir hata varsa bu olumsuzluğu gidermek için elimizden gelen çabayı gösteririz. Bu bizim Zonguldaklılara karşı yerine getirmemiz gereken bir görevdir. Ancak sudan sebeplerle ne belediyemizi ne de başkanımızı kimseye yem etmeyiz. Burada kimseye coğrafya, demokrasi ya da siyaset dersi verecek değiliz. Fakat gerçeklerin etrafında dolanıp spekülasyonlarla basit rant hesaplarıyla yıldırıp görev alanlarımızı terk etmeyeceğimizi de herkes bilsin” diye konuştu.
Ziyarete Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP kadın kolları ve gençlik kolları katıldı.

Akdemir’in yanında olduklarını belirten partililer, çektirdikleri fotoğraf ile ‘birlik’ mesajı verdiler.




Bu sayfayı yazdır

29.09.2016 10:56:10

Bu haber 1193 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 75.752.057

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
413 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1306 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri