(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EKİPMANLAR TANITILDI; 1 EKİM’E KADAR AÇIK

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’nde, İtfaiye Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.
Alınan bilgiye göre, ‘hafta’ kapsamında yangın ve kazalarda kullanılan araç-gereç standı ve resim sergisi açıldı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, açılışta yaptığı konuşmada, itfaiye teşkilatının, halkın can ve mal güvenliğini korumak için özveriyle çalıştıklarını söyledi. Personelin, saman zaman görevleri sırasında ise kendi canlarını dahi düşünmediklerini anlatan Tekin, şu ifadeleri kullandı:
“Risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız tüm canlılara yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini yerine getirmektedir.
Bu vesile ile yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet dilerken, Belediyemiz İtfaiye Teşkilatı mensuplarımızın ve ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin İtfaiye Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ise sorumlu oldukları bölgede 52 köy, 1 belde, 10 fabrika olmak üzere toplam 60 bin kişilik nüfusa hitap ettiklerini, olaylara ilk müdahaleleri zamanından önce bulunmak için olağanüstü çaba sarf ettiklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Başkan Tekin,  itfaiye personeliyle birlikte pasta kesti. Açılanan serginin 1 Ekim’e kadar gezilebileceği öğrenildi.

 




Bu sayfayı yazdır

28.09.2016 14:07:23

Bu haber 1213 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.713

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri