(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DERNEK BAŞKANI, TEPKİ GÖSTERDİ

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, basında lehine haberler yapıldığını öne sürdüğü AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a destek verdiklerini bildirdi.

Bayrak, dernek binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilin çıkar, hak ve menfaatlerinin yanında olduklarını söyledi. Dernek olarak başka hiçbir kurum, kuruluş ya da siyasi kanadın savucuları olmadıklarını anlatan Bayrak, şu sözlerle konuştu:

BAYRAK: KINIYORUZ
“Zonguldak’ta yerel yayın yapan yazılı ve görsel basının asli görevinin Zonguldak’ın menfaatleri doğrultusunda doğru, dürüst ve tarafsız yayın yaparak halkı bilgilendirmektir. Maalesef ki bazı yazılı ve görsel yayın yapan basın kuruluşlarının yaklaşık bir yıldır yabancı düşmanlığı ve şövenistlik yaptığı ancak son 2-3 ay içerisinde bu yabancı düşmanlığının had safhaya çıktığı ve seviyesiz bir hal aldığı görülmektedir. Zonguldak ilimizde seçilmiş beş Milletvekili bulunmasına rağmen, bilhassa sürekli malum yayın kuruluşları tarafından özellikle, Ak Parti Zonguldak Milletvekili olan ve Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Sayın Hüseyin Özbakır hakkında ve Zonguldak’a hizmet etmeye çalışan danışmanlarına yönelik bir karalama yıpratma ve itibarsızlaştırma politikası bazı kesimler tarafından güdülmektedir.
Bu yabancı şövenist anlayışı, Zonguldak’ta yaşayan ve artık buranın bir parçası haline gelmiş dış illerden gelen tüm insanlarımıza karşı son zamanlarda tavan yapmıştır. Oysaki biz bu bölgede kız alıp, kız vermiş ve Zonguldak’ı seven ve ilerlemesi için çalışan bir neferiz. Yapılmak istenen yabancı düşmanlığını şiddetle ve esefle kınıyoruz. Zonguldak’ın bu halde kalmasının sebebi kendi menfaatini düşünüp, Zonguldak’ı umursamayan bu Zonguldak düşmanlarıdır.
Sonuç olarak bir olup, beraber olup, kardeş olursak Zonguldak’ımız kazanacaktır. Bu tip ayrıştıran, bölmeye çalışan, insanları birbirine düşüren, yazılı ve görsel basına tüm Zonguldak olarak gereken cevap kesintisiz ve katkısız olarak verilecektir.”

 




Bu sayfayı yazdır

22.09.2016 15:22:25

Bu haber 1464 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
24.09.2016 12:56:12
ereğlili diyor ki;

ne olur nazar etme çal seninde olur....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.09.2016 22:16:37
ereğlili diyor ki;

yıllardır zonguldağın ayırımcılık yapan insanları yüzünden geldiği durum belli, kaçtane işletme sahibisiniz ve kaç kişi çalıştırdınız '' nazar etme ne olur çalış seninde olur '' çok güzel bir ata sözüdür. ereğlidede eski millet vekili danışmanı erdemirden emekli ö... adlı kişiyi millet vekillerine hediye saatler aldırmış tanıştırma turlarına çıkmış...........kokusu hemen çıktı ucuz politika yapanların.
22.09.2016 18:16:09
ereğlili diyor ki;

bırakın bu lafları, o senin bize her yer trabzon diyenlere ne dersin, burası zonguldak böyle bilinsin, işvereni trabzonlu olanın yanında çalışanını tamamı trabzonlu, asıl hemşerilik sizde var sn trabzonlular
22.09.2016 16:01:44
zonguldakli diyor ki;

zonguldak ikinci bir trabzon sehri gibi zaten orfve adetler de trabzona ait cunku zonguldakin yuzde doksani trabzonlu onun icin normeldir






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.747.514

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
407 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri