(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HABERİ ALDIM AMA GÜVENMİYORUM!

EREĞLİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ereğli-Devrek yolunun yeniden ihaleye çıkarılacağını bildirdi.
Özbakır, Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki, AK Parti İlçe binasında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, yolun yapımı ile ilgili teklifler alındığını, bunların değerlendirileceğini belirtti.
Aldığı bilginin kaynağının ‘güvenilir’ olduğunu anlatan Özbakır,“Ereğli-Devrek yolunun ihale yapılacağı bilgisi aldım. Ama pek fazla da güvenemiyorum. Bu ihale meselesi, ne olur ne olmaz. En kısa zamanda ihale kanununun değiştirilmesi konusunda girişimde bulunacağım” dedi.
Milletvekili Ulupınar ise 15 Temmuz’daki darbeye kalkışmayı hatırlatarak, “Öldüremediler ama güçlendirdiler" diye konuştu.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da, darbeye kalkışmanın ardından ülkede birlik ve beraberliğin arttığını kaydetti.

UYSAL:  DARBE İSİMLERİNİ KALDIRIYORUZ
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geçmiş darbelerde çeşitli güzergahlara konulan isimleri kaldırmaya başladıklarını hatırlattığı konuşmasında, şunları kaydetti:
“12 Eylül darbesi ve 15 Temmuz darbeye kalkışma sonrası , darbe dönemlerde ilçedeki cadde ve sokaklara konulan isimleri kaldırmaya karar verdik. Bunun da Belediye Meclisi’nde kararını aldık. Bunun üzerine oy birliği ile aldığımız kararla da halen düzenleme çalışmaları devam eden Çetin Kaya Apatay Bulvarı’nın ismini ‘Ömer Halis Demir Bulvarı’ olarak değiştirdik. Bu gururu sadece ben değil Ereğli halkı ve AK parti camiası da paylaşması lazım. Böyle güzel bir bulvar çoğu ilçeye nasip olmamıştır. İnşallah, dikilen ağaçları, oluşturulan engelli kaldırımları ile birlikte 29 Ekim’de açılışını yapacağız.”
AK parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ise Kurban Bayramı’nın birinci günün “12 Eylül Askeri darbesi”nin yıl dönümüne geldiğine dikkat çekerken, “Bugün 12 Eylül ihtilalının 36. yıldönümü. İhtilalları bir kez daha kınıyoruz. 15Temmuz'da da bu aziz milletimize karşı yapılan o iğrenç saldırıyı o ihanet saldırısını Fethullahcı silahlı terör örgütünü bir kez daha kınıyoruz. Lanetliyoruz” şeklinde konuştu.

Bayramlaşma programına, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, bazı belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ile partililer katıldı.




Bu sayfayı yazdır

13.09.2016 12:06:59

Bu haber 2131 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 75.745.036

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
405 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
183 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1305 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri