(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

18 KOMUTANIN AVUKATI DA GELİYOR…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne davet edilen ‘Balyoz’ davasında 18 komutanın avukatı CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in, ‘Ergenekon’ mağduru emekli Yarbay Mustafa Dönmez ile birlikte, o dönem yaşananları, katılacakları ‘söyleşide’ anlatacağı bildirildi.
CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, açıklamasında, yaptığı ‘birlik’ ve ‘beraberlik’ çağrısını yineledi, ülke genelinde sağlanan ‘ortak aklın’ ise pekiştirilmesi gerektiğini belirtti.
‘FETÖ’ bağlantılı kumpasların, mağdur ve tanıkları ile birlikte ortaya dökülmesi amacıyla çaba sarf ettiklerini anlatan Ocakçı, partisinin ilçe başkanlığınca düzenlenecek ‘Mustafa Dönmez’ söyleşisine Milletvekili Haluk Pekşen’in de katılacağını duyurdu. Ocakcı, şunları kaydetti:

İLÇE BAŞKANLIĞI, DEMOKRASİ DERSİ VERECEK (!)
“30 Ağustos 2016 Salı günü Mavi organizasyonda düzenleyeceğimiz ve emekli Yarbay Mustafa Dönmez’in konuşmacı olarak katılacağı söyleşimize o tarihe tanıklık etmiş önemli bir isim daha dahil etmiş bulunmaktayız. CHP Ereğli İlçe Başkanlığımız uzun süredir irtibat halinde olduğumuz ve davet ettiğimiz, Balyoz planı davasında 18 komutanın avukatı olan CHP Trabzon Milletvekili sayın Haluk Pekşen’de 30 Ağustos 2016 Salı günü yapılacak olan söyleşimize katılacaktır.
Yoğun ülke gündemi ve Meclis çalışmalarında yeralan Trabzon Milletvekilimiz Haluk Pekşen, yoğun programı içerisinde CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığımızın düzenlediği söyleşimize ve davetimize katılmak için Kdz. Ereğli’ye gelmektedir. CHP Trabzon Milletvekilimiz Haluk Pekşen ve Emekli Yarbay Mustafa Dönmez 17-25 Aralık döneminde yaşadıklarını, karşı karşıya kaldıkları terör örgütü yapılanmasını ve darbe teşebbüsüne kadar olan süreci birlikte değerlendirerek Ereğli halkımız ile paylaşacaktır.
Birlik ve beraberliğimize ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde halkımızın bu terör örgütünün faaliyetleri hakkında halkımızın bilgilendirilmesi için fırsat olduğu kanaatindeyiz. Birlik ve beraberlik düşüncesi altında tüm Ereğli halkımızı davet ediyoruz.”

Bağlantılı haberi okumak için, aşağıda verilen linki tıklayabilirsiniz...

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=32859

 

 




Bu sayfayı yazdır

29.08.2016 10:53:43

Bu haber 3124 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.08.2016 11:05:00
sezai diyor ki;

Demokrasi... mükemmel bir iş çıkarıyorsunuz. Tebrikler




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.002.976

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
793 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
305 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1424 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri