(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTAŞ: TÜRKİYE'Yİ SURİYE'YE ÇEVİREREK ÇÖKERTMEK İSTİYORLAR

ANKARA

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, terörist saldırıları lanetlediğini bildirdi.

Demirtaş açıklamasında, ülkede kaos çıkarma derdinde olanların, 15 Temmuz sonrası oluşan ‘birlikteliği’ yıkmak istediklerini öne sürdü. Partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan silahlı saldırının ise Türk demokrasisine yapıldığını ifade eden Demirtaş, şunları kaydetti:

“Dün Artvin'de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan suikast girişimini, bu gün Cizre'de polislerimize ve son günlerde ülkemizde  yapılan tüm terör saldırılarını lanetliyorum.

Genel Başkanımıza yapılan terör saldırısı, sadece Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na değil, Genel Başkanımız ile birlikte CHP'ye ve Türk demokrasisine yapılmıştır. Bu hain, alçak suikast girişimi, sonuç olarak ülkemizi kaos ortamına sürüklemeyi amaçlamıştır.
Terör örgütleri ve arkalarındaki karanlık güçler, ülkemizi iç çatışmaya ve kaosa sürükleyerek, demokrasisini yıkmak, 15 Temmuz sonrası oluşan olumlu siyasi iklimi tahrip etmek ve Türkiye'yi Suriye'ye çevirerek çökertmek istiyorlar. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun, darbe kalkışmasına karşı ilk andan itibaren kesin tavır alması, siyasi husumeti bir kenara bırakarak, önceliği darbe karşıtlığına, ülke birliğinin sağlanmasına ve terörün durdurulmasına vermesi, terör örgütünü ve arkasındaki karanlık güçleri rahatsız etmiştir.
CHP, hain ve kalleş terör saldırılarına inat, parlamenter demokratik rejimi, özgürlükleri ve laikliği savunmaya ve terörün durdurulması için iktidara gereken desteği kararlılıkla vermeye devam edecektir. Dün Genel Başkanımıza yapılan suikast girişiminde, bu gün Cizre'de ve son günlerde terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı, yaralı askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin başı sağ olsun.”

 




Bu sayfayı yazdır

26.08.2016 14:16:58

Bu haber 1557 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.108.541

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri