(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SALDIRIYA, EREĞLİ VE ALAPLI’DAN İLK TEPKİLER

EREĞLİ

Artivin de, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu taşıyan konvoya yönelik yapılan silahlı saldırı, Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı ilçelerinde kınandı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sosyal medyada iki ayrı yaptığı duyuruda, saldırıya tepki gösterdi. Çıkan çatışmada şehit olan askere Allah’tan rahmet dileyen Tekin, şunları kaydetti:  
“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki partililerimizin araç konvoyuna yapılan saldırı sırasında çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimizin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.
Ülkemize, partimize, partililerimize ve Genel Başkanımıza yönelik bu hain saldırıyı lanetliyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, beraberindeki partililere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ayrıca, çıkan çatışmada yaralanan güvenlik görevlilerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.”

BİR TEPKİDE EREĞLİ’DEN
CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı ise yazılı yaptığı açıklamada, saldırı hain e alçakça bulduğunu belirtti. Ocakcı, şu ifadeleri kullandı:
“Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Artvin Şavşat ilçesinde seyir halindeki öncü güvenlik aracına hain saldırı yapılmıştır. Olay esnasında güvenlik güçlerimizin kullandıkları araçta bulunan 3 askerimizden 1’i ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştur.
Ülkemizin birlikteliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde yapılan bu hain saldırı aslında ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yapılmıştır. Birliğimize yapılan bu saldırılar karşısında her zaman ki gibi bizler büyük bir dayanışma ve birlikteliğimizi güçlendirerek terörün karşısında durmaya devam edeceğiz.
Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi bizler Bu tür olaylarda geri adım atmayacağız. Ülkemiz için Allah'ın verdiği bir canımız var o da feda olsun.
Bu hain, alçakça yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Şehit olan askerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

25.08.2016 17:40:47

Bu haber 2365 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.763

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri