(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARAŞTIRILDI; TEMİZ ÇIKTILAR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, “Fethullah Gülen Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması’nın (PDY) ülkede kalkıştığı iddia edilen darbe girişimi ardından başlatılan operasyonlar kapsamında, kapatılan Üsem Etüt Merkezi ile Üsem Sürücü Kursu’nun yeniden hizmete girdiği bildirildi.
Üsem Etüt Merkezi Müdürü Fatih Koç, Hakimiyet Muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan ihbar üzerine kapatılan merkezlerinin temiz çıktığını söyledi.

"TERTEMİZ ÇIKTIK"
Koç, bugün İlçe Mal Müdürlüğü’nce okuldaki mühürlerin söküldüğünü belirterek, şöyle dedi:
“Ankara’da yapılan inceleme sonucunda okulumuzun her hangi bir örgütle bağlantısı olmadığı ve temiz çıktığı yönünde belgemiz elimize ulaştı. Bunun akabinde de Mal Müdürlüğü binalarımızdaki mühürleri söktü ve merkezlerimiz hizmete açıldı. Soruşturma kapsamında merkezlerimizden incelenmek üzere alınan emtialar da bize teslim edildi. Belki de ülke genelinde böyle bir vaka sadece bizim başımıza geldi. Biz hukuksal olarak çekap (check-up) yaptırdık ve tertemiz çıktık diyoruz. Henüz yaptırmayanlar düşünsünler. Bundan sonraki faaliyetlerimiz devam edecek. Mesai arkadaşlarımızla birlikte daha hırslı ve azimliyiz. Bünyemizdeki öğretmenlerimiz, ‘bu iftirayı bize atanlara, bu iyi daha iyi nasıl yapacağımızı göstermeye kararlıyız’ diyorlar. Bu tür olaylar iftira ile olan şeylermiş. Bizi çekemeyen ve hizmet anlamında rekabet etme düşüncesine sahip olamayan birileri tarafından şikayet edilmişiz. Çok şükür ki anlımız ak.”

Bilindiği gibi, Bakanlığın İlçe Milli eğitim Müdürlüklerine gönderdiği listede isimleri olduğu gerekçesiyle iki kurum da kapatılmıştı. Kuruluş yetkilileri ise FETÖ ile bir bağlantının olmasının mümkün olmadığını, isim benzerliği yada atılı iftira olabileceğin idile getirmişlerdi.

BAĞLANTILI HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=32723




Bu sayfayı yazdır

24.08.2016 17:49:23

Bu haber 14795 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.101.385

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
218 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
549 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1470 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri