(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HALİSDEMİR’İN 5 METRELİK HEYKELİ DİLİECEK

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Valilikçe Bülent Ecevit Üniversitesi Üniversitesi’ne (BEÜ) teslimi gerçekleştirilen alana inşa edilecek yerleşkeye, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in heykelinin dilebileceği bildirildi.

Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Vali Ali Kaban’ı ziyaret Edene BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in, üzerindeki işgal kaldırılarak üniversitemize teslim edilen alanda yapılması düşünülen proje hakkında bilgi verdiği belirtildi.
Açıklamaya göre Özer; üniversite tarafından yapılması düşünülen projeye göre, alanda, geceleri özel ışıkla aydınlatılacak 50 metre yükseklikte bir Türk Bayrağı, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in 5 metre yüksekliğinde bir heykelinin dikileceğini söyledi.
Özer ayrıca, projede, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Muharip Gaziler Derneği’nin üyelerine hizmet vermek üzere oluşturulacak birer rekreasyon merkezi yapımı olduğunu ifade etti.

Açıklamada ayrıca, heykel ve rekreasyon merkezlerinin BEÜ tarafından, bayrak direğinin ise Valilikçe yaptırılacağı kaydedildi.
‘15 Temmuz Şehitler Kampüsü’ adı verilecek yerleşkenin ayrıntılı krokisinin, basın vasıtasıyla kamuoyuyla ileri ki bir tarihte paylaşılacağı ifade edildi.




Bu sayfayı yazdır

24.08.2016 17:04:36

Bu haber 1892 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 52 kişi online
Toplam ziyaret : 76.109.155

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri