(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAYINVALİDEYE KIZAN GELİN, İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİ

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde, kendisini öldürmek istediğini söyleyen kadını, kadının bulunduğu eve camdan giren kocası kurtardı.
Alınan bilgiye göre, Güleç beldesi Erdem Yuva Evleri’nde, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 2 çocuk annesi Ayşe S. (39), ismi alınamayan kayınvalidesi ile tartıştı. Sinir krizi geçirdiği belirtilen kadın, aldığı ekmek bıçağı ile cama çıkarak kendisini öldüreceğini söyleyip bağırmaya başladı.
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  İtfaiye ekipleri evin arkasına merdivenli aracı hazırlarken, binanın ön tarafına ise hava yatağı kuruldu. Kendisini çocukları ile birlikte eve kilitleyen Ayşe S, yazdığı notu poşet içerisine koyarak polise ulaştırdı.
Notta, kocasının eve gelmesini isteyen kadının isteği üzerine polis, eş Şükrü S.’yi (41) eve getirdi. Buna rağmen Ayşe S. dairenin kapısını açmayınca, eşi Şükrü S, merdiven yardımıyla beşinci kattaki evine camdan girdi.
Eşin ikna olduğu bilgisi sonrası ekipler de eve girdi. Sağlık ekipleri, intihar girişiminde bulunan Ayşe S’ye müdahale etti. Meraklı mahalle halkı ise olayın bitmesinin ardından evlerine dağıldı. 
Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.




Bu sayfayı yazdır

18.08.2016 22:54:44

Bu haber 3536 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 34 kişi online
Toplam ziyaret : 76.018.085

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
802 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
313 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1432 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri