(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VALİLİKTEN KAMUOYUNA (!)

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği’nce, “kalkışmanın hemen ertesi gününde hızlı bir şekilde Emniyet Teşkilatı içindeki aykırı unsurların açığa alınması, silahsızlandırılması ve pasaportlarının iptali çalışması tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmiş, diğer vilayetler de bunu örnek almışlardır” dendi.
Zonguldak Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturmasına ilişkin, kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapıldı.
Açıklamada, 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası sürece değinildi, emniyet ve jandarma birimleri başındakilerin, özveriyle çalıştıkları savunuldu. ‘1 dolar’ bilmecesini ilk kez çözenin ise il emniyet teşkilatı olduğu hatırlatılan yazılı açıklama şöyle:

İLDE, AYKIRI HAREKET OLLADI…
“15 Temmuz 2016 akşamı girişilen meşum darbe teşebbüsünün ardından, tüm yurtta olduğu gibi vilayetimizde de, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) çökertilmesine yönelik faaliyetler hızla ve emin adımlarla yürütülmüştür.
O meşum gece ve sonrasında vilayetimiz çapında herhangi bir aykırı hareket oluşmamış, gerek emniyet gerekse jandarma düzleminde, özellikle de bu birimlerimizin başında bulunan yöneticilerimizin büyük gayretiyle sorunsuz olarak sürecin yönetilmesi sağlanmıştır.

1 DOLARI İLK KEZ (!)
İl Emniyet Müdürlüğümüzün eleman kıtlığına rağmen yürüttüğü çabalar takdire şayandır. Özellikle kalkışmanın hemen ertesi gününde hızlı bir şekilde Emniyet Teşkilatı içindeki aykırı unsurların açığa alınması, silahsızlandırılması ve pasaportlarının iptali çalışması tüm Türkiye’ye örnek teşkil etmiş, diğer vilayetler de bunu örnek almışlardır. Öte yandan ‘okunmuş 1 dolarlıklar’ konusunu da ilk kez emniyetimiz ortaya çıkartmıştır. Gerçekten masum olan insanımızın mağdur edilmemesi için bölücü terör örgütünün gizli beyin kadrosu ve yapılanmasının çözümlenmesi konusunda gene ülkemize örnek olacak çalışmalar nihai aşamaya gelmiş bulunmaktadır. Böylelikle terör örgütü kadrolarında bizzat aktif olarak yer alanlarla, bu pisliğe bulaşmamış olanların hukuki zemindeki ayrımını yapmak mümkün olacaktır.

‘EMNİYETİMİZİ ZAN ALTINDA BIRAKMAK İSTEYEN…’
Yukarıda anlatılan başarılarına rağmen sanki terör örgütü yandaşlarının gözetildiği şeklinde basında Emniyetimizi baskı altına almaya yönelik bazı yazıların yer aldığı mütalaa edilmektedir. Özellikle bazı terör örgütü yandaşlarıyla ilgili yürütülen ve sonuçlandırılan bir kısım süreçlerin ortaya çıkması üzerine, emniyetimizi zan altında bırakmak isteyen çabaların arttığı ve yürütülen soruşturmaların saptırılmak istenildiği açıktır.
Aşağıda dökümü verilen çalışmaların sonuçlarının incelenmesinden, İl Emniyet Müdürlüğümüzün bölücü terör örgütü FETÖ ile ilgili ne denli başarılı çalışmalar yaptığı görülecektir. Soruşturmaların yönünü saptırmak adına yapılacak çalışmalar da yargısal süreçler içinde gerekli karşılığını bulacaktır.”




Bu sayfayı yazdır

10.08.2016 17:57:08

Bu haber 2136 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.088.996

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
197 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
542 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1461 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri