(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

O GERÇEĞİ ANLATTI

EREĞLİ        

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, “üretim yapmayan ülke yok olmaya mahkumdur” dedi.

TSO Toplantı salonunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı’nca (KOSGEB) düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Sertifika Töreninde, Tetiker’in isteği üzerine 15 Temmiz darbeye kalkışmaya karşı şehit olanlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Tetiker, yaptığı konuşmada, kursa katılanların üretime yönelik ilk adımı attıklarını söyledi.

Çocuğun doğup büyümesini ile birlikte attığı ilk adımın anne ve babalarda ayrı mutluluk yaşattığını belirten Tetiker, şöyle dedi:

“Hayata ilk adım anne ve babaya nasıl onur ve gurur veriyorsa, size vereceğimiz bu sertifika bizi sevindirecek, mutlu edecek, onur ve gurur verecek. İnşallah hepiniz başarılı olursunuz, Allah muvaffak eder. Mesele hayata atılan ilk adımdır. Bu vesileyle girişimciliğin anlamı ve tanımını öğrenmiş oluyorsunuz ve hayata adım atıyorsunuz.

Ülkelerin toplumların büyümesi ve gelişmesinin, evlatlarımızın geleceğinin teminatı ekonomik güçle başlar. Ekonomik gücün temelinde de üretim vardır. Üretim yapamayan ülke yok olmaya mahkumdur. Bunun da ötesinde müstemleke olur veya bağımlı hale gelir. Kurtuluş Savaşı ile toprak bağımsızlığımızı elde etmişiz ama ne yazık ki gelişmiş emperyalist ülkeler bizim ekonomik bağımsızlığımızı vermemişlerdir. 1970’li yıllara kadar bir topluğu iğne dahi üretemeyen Türkiye bugün Allah’a şükür motor bloğu yapabilecek duruma gelmiştir.

Ben kursa katılan ve başarılı olan sizleri kutluyorum.”

Kursa katılanların sertifikaları Tetiker, TSO Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu üyeleri ve KOSGEB yetkilileri tarafından verildi.




Bu sayfayı yazdır

10.08.2016 17:51:36

Bu haber 1450 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.107.082

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
227 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
554 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri