(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TENİS YAZ KUPASI SONA ERDİ

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Türkiye Tenis Federasyonu’nca 14 Yaş Kupası Tenis Şampiyonası düzenlendiği bildirildi.
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp tarafından düzenlenen şampiyonanın bugün (29 Temmuz) oynanan final karşılaşmalarının ardından yapılan kupa töreni ile sona erdiği belirtildi.
Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep, kupa merasiminde yaptığı konuşmada, gerişi dönüşümü olumlu gerçekleşen bir organizasyonu geride bıraktıklarını söyledi.
Kulübün, 65 yıllık kuruluş tarihi olduğunu anlaktan Özçep, şunları kaydetti:
“Ülke sporuna katkı yapmak ve gençlerimizi Ulu Önderimiz Atatürk’ün sözlerindeki gibi zeki çevik ve ahlaklı sporcular olarak yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu çabalarımız, 65 yıldır başarı ile devam ediyor ve daha nice yıllar bu çalışmaları devam ettirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”
Özçep dereceye giren sporculara özel olarak hazırlattıkları  Zonguldak kentinin sembolü ve gurur kaynağı olan madenci heykellerinden oluşan kupaları kulübün duayenlerinden Hamdi Günvar ve misafir antrenörlerden Oğuz Azkara ile birlikte takdim etti.

-DERECE GİREN İSİMLER-
Şampiyona sonunda tek erkeklerde İzmitten Arda Azkara birinci, İstanbul’dan  Mehmet Arslan ikinci, tek bayanlarda Ankara’dan Çağla Yavuz birinci, İstanbul’dan Şevval Altuntaş ikinci oldu. Çift erkeklerde ise Mehmet Arslan-Arda Azkara çifti birinci, Mert Osmanbeyoğlu-Tuna Saygın çifti ikinci, çift bayanlarda Çağla Yavuz –Şevval Altuntaş çifti birinci, Ayşegül Mert-Defne Çırpanlı çifti ikinci olarak kupalarını aldılar.

 




Bu sayfayı yazdır

29.07.2016 17:32:20

Bu haber 3163 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.104.979

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
225 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri