(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NE ÇOK ŞEY OLDU; ŞAŞIRCAKSINIZ!!!

ZONGULDAK

Zonguldak’ın bazı ilçelerinde çeşitli asayiş olaylarının meydana geldiği bildirildi. 
Zonguldak Valiliği İl Basın Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Günlük Olaylar Bülteni raporunda belirtilen asayiş olayları şöyle:

EREĞLİ'DE İFTİRA
Aydınlar Köyünde; 25.07.2016 günü saat 10.00 sıralarında Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yazılı talimatı gereği N.C. nin eşi olan H.C. hakkında iftirada bulunması ile ilgili şüpheli olarak ifadesinin alınması istenilmiş olup, talimat gereği adı geçen şüpheli, ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE TEHDİT
Süleymanbeyler Köyünde; 25.07.2016 günü saat 12.00 sıralarında E.Z. esnaf olduğunu ve E.A. ve \ B.A. nın işletmesini kapatması yönünde kendisini tehdit ettiklerini iddia etmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

EREĞLİ'DE ORMAN KANUNUNA MUHALEFET
Danişmentli Köyünde; 25.07.2016 günü saat 11.30 sıralarında Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yazılı talimatı gereği N.K. nın ormanlık arazide ağaç kestiği şüphesi ile ilgili olarak ifadesinin alınması istenilmiş olup, talimat gereği adı geçen şüpheli, ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

ÇAYCUMA'DA MİLLETE VE DEVLETE KARŞI TASNİF DIŞI SUÇLAR
Filyos Beldesi Geriş Mahallesinde; 25.07.2016 günü saat 12.00 sıralarında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu İzin ve Tahsisler Dairesi Başkanlığının 19.07.2016 Tarihli ve Sayı: 27169547-120.04,02/E. 19792 Sayılı "Radyo ve TV Vericilerinin Mühürlenmesi" konulu yazısı gereği Zonguldak Valiliğinin Olur'u ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Personeli olan R.D. ve M.P. isimli görevliler ile birlikte Filyos Belediye Başkanlığı binasına gidilmiş, bina içerisinde bulunan BURÇ FM ait olan (1) adet radyo vericisi FM cihazı, Antecom Elektronik 250 FM Transmitter, Samanyolu TV ye ait (1) adet UHF TV vericisi ve (2) adet Dısıver cihazı olduğu tespit edilmiştir. Tespit edilen cihazlar ve malzemeler fotoğraflanmalarını müteakip muhafaza altına alınmıştır.

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA
Muhsinler Köyünde; 25.07.2016 günü saat 15.00 sıralarında S.Ö., N.Ö. ve M.Ö. nün aralarında tartıştıkları ve tartışmanın büyümesi üzerine adı geçen şahısların birbirlerini darp ettikleri kendi beyanlarından anlaşılmıştır. Şahıslar, sevk edildikleri Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip taburcu edilmişlerdir. C.Savcısının talimatı ile şahıslar şüpheli olarak ifadelerinin alınmalarını müteakip serbest bırakılmışlardır.

ÇAYCUMA'DA DEVLETİN EGEMENLİK ALAMETLERİNE VE ORGANLARININ SAYGINLIĞIA KARŞI SUÇLAR (CUMHURBAŞKANINA HAKARET)
Dereköseler Köyünde; 25.07.2016 günü saat 15.00 sıralarında Çaycuma İlçe Emniyet Ekiplerinin yürütmüş olduğu soruşturma kapsamında F.K. nın FACEBOOK isimli sosyal paylaşım sitesi üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret ettiği tespit edilmiştir. İlgili mahkeme tarafında alınan arama ve el koyma kararı ile adı geçen şüphelinin ikamet ettiği evde yapılan aramada (2) adet cep telefonu, (1) adet tablet ve (2) adet flash bellek bulunmuş olup, ele geçirilen suç eşyalarına el konulmuş olup, şüpheli Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan adli işlemleri müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Zonguldak M Tipi KCİK na teslim edilmiştir.

GÖKÇEBEY'DE MİLLETE VE DEVLETE KARŞI TASNİF DIŞI SUÇLAR
Çukur Mahallesinde; 25.07.2016 günü saat 12.00 sıralarında Gökçebey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri ile birlikte Çukur Mahallesi Cambazlar Sokak No.12 Gökçebey adresinde şüpheli F.K. (Hava Harp Okulu Öğrencisi) babası olan M.K. nın adresinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 23.07.2016 Tarih ve 2016-83974 Sayılı soruşturma evrakı ekinde gönderilen İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliğinin 23.07.2016 Tarih ve 2016/3497 D.İş Sayılı Arama, El Koyma ve Gözaltına alma kararına istinaden yapılan araştırmada, şüpheliye ait (162) adet cd veya dvd, (8) adet dvd, (3) adet disket, (1) adet bilgisayar kasası, (2) adet diz üstü bilgisayar (1) adet HP marka notebook, (2) adet telefon, (12) adet kaset, (1) adet Türkcell hat ( gsm hattı), (24) adet Zaman Gazetesi ve ekleri, (1) adet harici disk, üzeri el yazılı a4 kağıdı, ön ve arka yüzü yazılı not kağıdı, (1) adet zoraki marka mod 914 model 1113-371191 seri numaralı kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait (2) adet şarjör ve bu tabancaya ait kutu içerisinde p.a.o.z.k.9mm. Çapında 85 adet kurusıkı fişek, Cheddıte 16 marka (8) adet kırmızı renkli av tüfeği fişeği, Cheddıte 16 marka (8) adet yeşil renkli av tüfeği fişeği, Re İtaly 16 marka yeşil renkli 18 adet av tüfeği fişeği, Norgl Spart 16 marka mavi renkli (1) adet av tüfeği fişeği, Victori Spart 16 marka gri renkli (1) adet av tüfeği fişeği, Palllettonı 16 marka gri renkli (1) adet av tüfeği fişeği, İtaly 16 re ibareli (5) adet av tüfeği fişeği,mke yapımı 9 kb ibareli (1) adet mermi gibi malzeme ve materyaller bulunmuş olup, el konularak, bahse konu malzemeler Gökçebey İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülmüştür. Arama işlemi esnasında herhangi bir direniş ve başkaca bir suç unsuruna rastlanılmamıştır.

ALAPLI'DA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI
Gümeli Beldesinde; (J.Bölgesi) 26.07.2016 günü saat 01.30 sıralarında M.Y. sevk ve idaresindeki aracıyla Gümeli istikametinden Yayla istikametine seyir halindeyken firenin tutmaması nedeniyle şarampolden aşağı yuvarlanması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada Araç sürücüsü yaralanmış, araçta yolcu olarak bulunan H.Y. araçtan dışarı fırlayarak olay mahallinde vefat etmiştir. Yaralı şahıs Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış, hayati tehlikesi yoktur. Vefat eden şahıs yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA KAYBOLMA
Çomranlı Köyünde; 26.07.2016 günü saat 11.00 sıralarında Çaycuma Kaymakamlığı Milli Eğitim Müdürlüğü Çomranlı İlkokul' u tarafından gönderilen Z.K. isimli öğrencinin okul kapanmadan önce 15 gündür okula gelmediğini bildirir yazısına istinaden yapılan araştırmada Z.K. kızı olan Z.K. nin 05.06.2016 tarihide annesinin çocuğu hakkında kayıp başvurusunun olduğu, daha sonra köyü terk edip gittikleri. Telefonunun kapalı olduğu kendilerinden haber alınamadığı tespit edilmiştir. C. Savcısının talimatı ile kayıp olarak bildirilen şahsın bulunması için tahkikata başlanılmıştır.

ÇAYCUMA'DA ANAYASAL DÜZENİ ORTADAN KALDIRMAYA TEŞEBBÜS ETME VE SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMA
Karakoç Köyünde; 26.07.2016 günü saat 15.00 sıralarında FÖTÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında hakkında Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğünün 26.07.2016 tarih ve 740 sayılı yazısı gereği hakkında gözaltına alınma kararı verilen Y.U. nun köyde yapılan araştırma sonucu yakalanarak gözaltına alınmış ve yapılan kimlik kontrolü müteakip Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Kızılca Köyünde; (J.Bölgesi) 26.07.2016 günü saat 11.00 sıralarında Ş.K. sevk ve idaresindeki aracıyla Kızılca istikametinden Çayırlı istikametine seyir halindeyken firenin tutmaması nedeniyle yolun solunda bulunan ağaca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Araçta yolcu olarak bulunan N.G. ve H.Ö. kazada yaralanmış, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla araç sürücüsü şüpheli olarak ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE GÜRÜLTÜYE NEDEN OLMA
Bayat Köyünde; 26.07.2016 günü saat 06.30 sıralarında İ.A. nun yüksek sele bağırmak suretiyle çevreyi rahatsız ettiği tespit edilmiş olup, şahsa idari yaptırım kararı uygulanmıştır.

EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA
Ramazanlı Köyünde; 26.07.2016 günü saat 09.00 sıralarında M.A. müracaatta bulunarak kardeşi D.A. nın 21.07.2016 tarihinde kendisinin yüzüne yumruk vurduğu ve parmağını ısırdığını iddia etmiştir. Mağdur şahıs, sevk edildiği Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA
Kandilli Beldesinde; 26.07.2016 günü saat 13.00 sıralarında G.K. müracaatta bulunarak E.Y. nırç kendisinin yüzüne yumruk vurduğunu iddia etmiştir. Mağdur şahıs, sevk edildiği Kdz.Ereğli Devle-f Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA
Tepeören Köyünde; 26.07.2016 günü saat 10.00 sıralarında E.G. müracaatta bulunarak M.S. nın yumruk vurmak suretiyle kendisini yaraladığını iddia etmiştir. Mağdur şahıs, sevk edildiği Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE KASTEN YARALAMA
Süleymanbeyler Köyünde; 26.07.2016 günü saat 16.30 sıralarında N.B. müracaatta bulunarak T.R. nın tokat vurmak suretiyle kendisini yaraladığını iddia etmiştir. Mağdur şahıs, sevk edildiği Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile şüpheli ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

EREĞLİ'DE İŞ KAZASI
Kandilli Beldesinde; 26.07.2016 günü saat 11.00 sıralarında TTK Armurtçuk işletmesinde işçi olarak çalışan E.Y. çalıştığı esnada tahta direğin ayağına düşmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

EREĞLİ'DE İŞ KAZASI
Terziler Köyünde; 26.07.2016 günü saat 11.30 sıralarında Borcam Madencilik işletmesinde işçi olarak çalışan T.E. çalıştığı esnada değiştirdiği su vanasının ayağına düşmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

EREĞLİ'DE TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA
Pembeciler Köyünde; 26.07.2016 günü saat 14.00 sıralarında B.B. sevk ve idaresindeki 67 TB 473 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü sevk edildiği Kdz. Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturmaya başlanılmıştır.

KOZLU'DA İŞ KAZASI
Seyfetler Köyünde; 26.07.2016 günü saat 10.30 sıralarında Diriliş Madencilik işletmesinde işçi olarak çalışan N.A. çalıştığı esnada metal parçanın avuç içini kesmesi sonucu yaralanmıştır. Şahıs, sevk edildiği BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.




Bu sayfayı yazdır

28.07.2016 11:29:23

Bu haber 2266 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.105.753

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
226 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
553 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1472 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri