(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYESPOR’DA 3 İMZA

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, yeni sezon öncesi transfer görüşmelerine başlayan Ereğli Belediyespor’un, 3 oyuncuyla daha sözleşme imzaladığı bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, iç transferde Oğuz Yalçın ile yeniden anlaşıldı, dış transferde ise 20 yaşındaki 2 oyuncu kadroya katıldığı belirtildi.

OĞUZ YALÇIN YUVADA KALDI
Gün içindeki transfer görüşmelerinde aynı zamanda transfer komitesinde bulunan Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, A Takım Antrenörü İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’da hazır bulundu. Transfer komitesi, gün içinde ilk görüşme yaptığı isim olan Oğuz Yalçın ile yeniden anlaştı. Yönetim Kurulu Oğuz Yalçın’ı yeni sezon için takım kaptanlığı ile onurlandırdı.                                      

OĞUZ  “ÇOK MUTLUYUM”
Eflatun beyazlıların kaleci Safa’dan sonra ikinci iç transferi olan Oğuz Yalçın, takımında kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.  Bu sezonda Ereğli Belediyespor formasını terletecek olmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Oğuz, “konu Ereğli Belediyespor ise gerisi benim için çok önemli değil” dedi.

DIŞ TRANSFERDE 2 İMZA
Kulüpte, daha önce Boluspor U 19 takımında forma giyen geçen sezon ise BAL Ligi takımlarından Sinopspor’da oynayan 20 yaşındaki stoper Turgut Rençber’e imza attıran transfer komitesi, son olarak sağ bek mevkiinde Çorum Osmancıkspor forması giyen 20 yaşındaki Amatör Milli oyuncu  Ümit Daşçı ile de sözleşme imzaladı.

 




Bu sayfayı yazdır

23.07.2016 10:08:07

Bu haber 1378 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
23.07.2016 14:17:07
ereğlili diyor ki;

sayın yönetim ayıptır ahmete ibrahime yapılan bunların cezasını sezon içinde çekersiniz bizde size sırtımıza döneriz bunların suçu ereğlili mi olmak ADAMmı olmak ismail hocam gözünü aç




Şu anda 38 kişi online
Toplam ziyaret : 76.081.884

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
182 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri