(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PEYGAMBER OCAĞI’NA YAKIŞMAYAN DAVRANIŞLARDA BULUNDULAR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilk kez konuştu. Madenoğlu, Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, durumu, Türk tarihi ve silahlı kuvvetleri tarihine sürülmüş kara leke olarak gördüğünü söyledi. Yaşanan olumsuzluğun millet olarak üstesinden gelineceğini anlatan Madenoğlu, şunları ifade etti:
“Peygamber Ocağı’na yakışmayan davranışlarda bulunan, kendileri ihanetin içinde olan bir takım asker kişiler ve onların sivil destekçileri, maalesef, ülkemizi bir badirenin eşeğine getirmişler ve hain planlarını uygulamak için teşebbüste bulunmuşlardır. Yine şanlı ve şerefli silahlı kuvvetlerimizin bağrından çıktığı yüce Türk milleti ve kahraman silahlı kuvvetlerimizin diğer mensupları, bu lanetlenecek menfur girişimi önlemişler ve demokrasiye sahip çıkmanın onurunu yaşamışlardır.
Türkiye’mizde olduğu gibi Ereğli’mizde de saygı değer halkımız, demokrasiye sahip çıkmış, bu menfur hareketi ise en candan lanetlemiş ve kınamıştır. Gerçekten de bizde bunu, Türk tarihi ve silahlı kuvvetleri tarihine sürülmüş kara leke olarak görüyoruz. Bu lekenin yine halkımız ve vatansever silahlı kuvvetlerimiz tarafından silineceğini biliyoruz.  
Lanetlenecek darbecilerin kurşunlarına hedef olarak şehit olan asker, polis ve sivil vatandaşlarıma yüce Mevla’dan mekanlarını cennet etmesini diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

20.07.2016 12:27:10

Bu haber 1400 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
20.07.2016 16:09:01
Kdz EREĞLİ Altan YONTAN diyor ki;

Sunuma kadar katılıyorum Sayın Kaymakam Madenoğlu Çözüm her zaman Demokrasi çerçevesinde olması dileklerimi iletiyorum. Her türlü DARBE lerin karşısındayım.Asla tasvip etmiyorum.Yapanları şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum.SAYGILARIMLA.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.027.710

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri