(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“KURTULUŞ YOK TEK BAŞINA, YA HEP BERABER YA HİÇ BİRİMİZ’’

ZONGULDAK

CHP Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkan Vekili İsmail Kaya, zorbalığın ve haksızlığın karşısında emeğin, emekçinin yanında olduklarını bildirdi.
Kaya, açıklamasında, iktidarı eleştirdi, emeğin ise sömürüldüğünü öne sürdü. Genç neslin ‘umut’ anlamına da geldiğini belirten Kaya, şunları kaydetti:
“Ülke olarak gerek terör, gerek ekonomi, gerekse dış ilişkilerde geçirdiğimiz bu zor günlerde 14 yıllık iktidarın yaptığı yanlış politikalar nedeniyle işçilerin kendi emek süreçleri üzerinde kurulan ağır baskılar, ülkenin ucuz iş gücü ve emeğin değersizleştirildiği bir düzen oluşturulmuştur. AKP iktidarı boyunca üretim ve emek noktasında güvencesiz çalıştırılmanın haksızlığına uğrayan emekçilerimiz örgütlenerek birliktelik çağrısı yapmalıdırlar. Ülkedeki sendikal mücadeleyi bitirme noktasına getiren iktidara karşı halk olarak gereken tepkiyi alanlarda, sokaklarda göstermeliyiz. Ve bizler biliyoruz ki örgütlü topluma hiçbir güç karşı koyamamıştır.
Emeğin sömürüldüğü bu günlerde emek en yüce değerdir şiarıyla çıktığımız bu yolda zorbalığın, haksızlığın karşısında emeğin, emekçinin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Çünkü cumhuriyet halk partisi gücünü haktan, halktan, emekten alır. Tarihin en büyük direnişini gerçekleştiren şehrimizde bu denli birliktelikleri sağlamak amacıyla mücadelenize gençliğin dinamizmin de katarak emek hırsızlığına karşı mücadele vereceğiz. Çünkü gençlik varsa umut vardır. Çünkü gençlik varsa direniş, diriliş vardır. Ve her zaman söylediğimiz gibi, “kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz.’’




Bu sayfayı yazdır

28.06.2016 15:07:59

Bu haber 1782 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.463

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
424 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri