(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR GÜNDE 3 AÇILIŞ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde Karaca, Karaca Home ve PierreCardin mağazalarının resmi açılışı gerçekleştirdi.

İşadamı İzzet Dertli, Ereğli Ay City AVM’de bulunan sahibi olduğu mağazalarında, satılan marka ürünleri ilçe halkıyla buluşturdu.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, açılışta yaptığı konuşmada, işyerlerine bol kazanç diledi. Her açılan işyerinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:
“Bir belediye başkanının en büyük arzusu, şehrin hareketlenmesi, birçok mağazanın ve işyerlerinin açılmasıdır. Çünkü her işyeri, bir istihdamdır. Bundan dolayı Karaca Home’u; konfeksiyon, tekstil ve mutfak eşyalarını açan, destek veren gerek şirket yöneticilerine gerekse İzzet Dertli arkadaşımızı tebrik ediyorum. İşyerine, güzel kazançlar diliyorum.”

Zorlu Tesktil Gelen Müdür Yardımcısı Cengiz İnce de PierreCardin markasının günden güne kuvvetlendiğini dile getirdi, ürünleri Ereğli halkına sunmaktan büyük keyif aldığını ifade etti.

Karaca Bölge Sorumlusu Tolgay Gümüşoğlu ise hayırlı olsun tememnisinde bulunarak, “Ereğli’ye İzzet Bey’in sayesinde iki tane değerli mağaza kazandırdık. AVM’nin canlanması ve yatırımın artması öngörüleri ile bize geldi. Çok mutluyuz” dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Recai Albayrak’ın yaptırdığı dua sonrası 3 mağazanın ardı ardına açılışı gerçekleştirildi.

KATILIM YÜKSEKTİ
Açılışa Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, İl Başkan Yardımcısı Volkan Alkaç, Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek bazı belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum ve oda başkanları ve Dertli Ailesi’nin dostları katıldı.

Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar ve Ünal Demirtaş telgrafla kutlarken, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da gönderdiği yazıyla, işyerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

2.06.2016 17:04:16

Bu haber 3380 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.06.2016 18:38:22
Emine Altuntaş diyor ki;

hayırlı olsun kazancınız bol bereketli olsun




Şu anda 30 kişi online
Toplam ziyaret : 76.040.908

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
814 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri