(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

FİNALLERDELER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Yelken İhtisas Spor Kulübü  takımının, Türkiye Sualtı Spor Federasyonu’nun düzenlediği “Zıpkınla Balık Avlama” müsabakalarında finallere katılmaya hak kazandığı bildirildi.

Aynı zamanda sporcu/antrenörü Abdullah Çakır, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, Çanakkale Gökçeada’da 18 takımın katıldığı müsabakalarda kendisi ile birlikte Dr. Eylem Ertuğrul, Alper Kral, Caner Akman, Sadık Yılmaz, Zafer Özmen’in yarıştığını söyledi.

Çakır, takım halinde 6. Oldukları müsabakalarda sporcuların başarıyla mücadele ettiğini belirterek, şöyle dedi:

“Aslında küçük bir hata nedeniyle takım olarak beşinciliği, ferdi olarak da üçüncülüğü kıl payı kaçırdık. Buna rağmen finallere kalmayı ve ilk 8 takımın katılacağı Milli Takım seçmelerine katılma hakkını elde ettik. Bundan dolayı sporcu arkadaşlarımı kutluyorum. Final müsabakaları ve elemeler Muğla’nın Fethiye İlçesinde yapılacak. Biz de takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl üçüncülük kupasını ilçemize getirdik, bu yıl da kupa ile dönmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.

Şampiyonaya katılmamızda destekleri olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Güral Karayılmaz’a, İl Müdür Yardımcımız İbrahim Açıkgöze’e teşekkür ediyoruz. Müsabakalara katılımda ulaşımımızın sağlanması talimatını veren Sayın Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar’a teşekkür ediyoruz.”

Diğer yandan, Gökçeada Spor Kulübü’nün birinciliği elde ettiği müsabakalarda ikinciliği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, üçüncülüğü de Sinop TriatlonYüzme Yelken Sualtı Sporları kulübü kazandı.




Bu sayfayı yazdır

31.05.2016 14:15:37

Bu haber 3168 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.742.201

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
400 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri